Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Agenda de formació

Estamos Seguros

Biblioteca Mediario

Mediario

La publicació d'informació mensual del Col·legi fa més de 15 anys. Desde aqui podràs accedir a la Biblioteca de Mediario i veure tots els Mediarios desde l'any 2015 fins a la data d'avui.

Últimes notícies

Auditoria SEO

Benvolguts Col·legiats,

Posem a la vostra disposició i de manera gratuita, una eina per a realitzar "Auditories SEO".

Aquesta eina ens permet obtenir informes personalitzats, amb els errors de posicionament de la teva web com: Enllaços trencats, etiquetes SEO, enllaçament del web, etc., amb l'objectiu de:

Llegir-ne més...

Introducció: el caràcter confús i fàcilment evitable de les limitacions imposades per la banca

La Llei entra en vigor el 16 de juny de 2019. Com valoració general, és destacable d'aquesta llei 5/2019 la disposició d'una serie de normes que tracten d'assegurar raonablement la recte competència de la banca en el sector assegurador en certs aspectes decisius. En concret, limitant severament les vendes vinculades i oferint garanties efectives d'elecció al client.

Llegir-ne més...

Pelayo renova el seu comprmís amb la Fundació Auditorium del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

L'asseguradora donarà suport de nou a les iniciatives en matèria de formació que es desenvolupin desde la Fundació Auditorium del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona. 

Llegir-ne més...

La Càtedra Icea-UB premia la tasca del Col·legi

Francesc Santasusana president del Col·legi, va rebre el premi "Gracias" que atorga la Càtedra ICEA - Universitat de Barcelona (UB) d'Assegurances i fons de pensions. El jurat d'aquest guardó va destacar el paper de la institució en la defensa dels drets de la mediació asseguradora i en la formació dels professionals. L'entrega del premi va tenir lloc en el marc de la cinquena edició de la jornada "Worksop on Pensions and Insurance" que es va celebrar a l'aula magna de la facultat d'Economia i empresa de la UB.

Llegir-ne més...

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223