Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Mediario Dossier

Biblioteca Mediario

Mediario

La publicació d'informació mensual del Col·legi fa més de 15 anys. Desde aqui podràs accedir a la Biblioteca de Mediario i veure tots els Mediarios desde l'any 2015 fins a la data d'avui.

Últimes notícies

Com ajuda el Big Data a la mediació d'assegurances?

El Big Data és un element clau i transformador en tots els àmbits de la realitat des de la ciència, passant per l'esport i, per descomptat, els negocis. Però com pot ajudar als mediadors d'assegurances en la seva activitat? La veritat és que sí i d'una manera eficaç i amb un clar impacte en les vendes

El Big Data és present en les decisions de les grans empreses, però també en altres àmbits de la realitat allunyats del món dels negocis. Els epidemiòlegs, que estan tan moda a causa de la pandèmia, usen l'encreuament i anàlisi de dades per a poder avaluar l'evolució d'una epidèmia i definir les necessitats assistencials. Però hi ha molts més exemples en els quals el Big Data transforma la nostra realitat. El món de l'assegurança és un clar exponent d'aquesta tendència.

Llegir-ne més...

Daniel Xifré: “L'aposta de SANTALUCÍA per la mediació professional és màxima”

SANTALUCÍA acaba de renovar el seu compromís de col·laboració amb la Fundació Auditorium

Amb aquest acord signat recentment, conversem amb Daniel Xifré, el nou director territorial a Catalunya d'aquesta històrica companyia amb gairebé 100 anys d'història. Xifré ens revela els objectius de la companyia per a enguany i les principals iniciatives a desenvolupar en els pròxims mesos.

Llegir-ne més...

Per què hauria de contractar una assegurança d'accidents?

Hi ha moltes raons per a contractar una assegurança d'accidents i en aquest contingut repassem les principals

L'assegurança d'accidents personals no figura entre les més freqüents, malgrat oferir una cobertura que proporciona una gran tranquil·litat en el cas de sofrir un imprevist en forma d'accident. En essència aquest tipus de pòlisses garanteixen el cobrament d'un capital en el cas que l'assegurat mori a conseqüència d'un accident o pateixi una invalidesa permanent absoluta o parcial.

Llegir-ne més...

Si ets agent, aquesta és la teva assegurança de RC

El Col·legi posa a la disposició de tots els agents exclusius col·legiats la possibilitat de contractar la seva pòlissa de RC en condicions molt avantatjoses, gràcies a una negociació liderada pel Consell General amb CGPA Europe Underwriting. Una magnífica oportunitat de la qual només es poden beneficiar els agents col·legiats

Els agents exclusius col·legiats poden accedir en condicions molt favorables a l'assegurança de RC per al seu exercici professional. El Col·legi ofereix aquesta pòlissa sorgida de l'acord entre el Consell General i CGPA Europe Underwriting.

Llegir-ne més...

Saps com gestionar el teu estrès? #WebinarsMediadors

Gestionar correctament l'estrès és un repte que hem de superar pel bé de la nostra salut física i emocional, però també per a millorar el nostre rendiment professional. Josep Gendra, assessor del Col·legi en l'Àrea de Persones, ens explicarà com podem fer-ho en el webinar que se celebrarà el pròxim 3 de març a les 10.00 hores. Una cita que no et pots perdre

Josep Gendra, Executive coach, psicòleg, formador i assessor del Col·legi en l'Àrea de Persones, impartirà dimecres que ve 3 de març, a les 10.00 hores, el webinar ‘Aprenent a gestionar el nostre estrès’. Una qüestió molt rellevant per al nostre benestar personal i també professional.

Llegir-ne més...

Els mitjans acudeixen al Col·legi per a saber com cobreix l'assegurança els danys en les protestes ciutadanes

El Col·legi ha tingut un protagonisme destacat aquests últims dies en els mitjans de comunicació catalans

Els mediadors d'assegurances som cada vegada més un referent per als professionals dels mitjans de comunicació generalistes a l'hora de parlar d'assegurances. El Col·legi rep cada vegada més sol·licituds de periodistes que busquen el punt de vista dels mediadors com a experts en assegurances. Un fet que ajuda a potenciar la imatge pública i el reconeixement d'agents i corredors.

Llegir-ne més...

Seguros Catalana Occidente millora la seva eina d'anàlisi de necessitats per als mediadors

La nova eina per a la mediació que treballa amb aquesta asseguradora té el propòsit d'optimitzar l'acompanyament als assegurats i ampliar les opcions de personalització de productes. A més, permet proporcionar aquest servei a distància, en qualsevol lloc i a través de qualsevol dispositiu, sense necessitat que el client es desplaci

Seguros Catalana Occidente ha millorat la seva eina d'anàlisi de necessitats (AdN) amb l'objectiu d'optimitzar l'acompanyament als assegurats i proporcionar-los més opcions de personalització dels productes.

Llegir-ne més...

6 claus per a vendre assegurances per videoconferència

Hi ha maneres i maneres d'afrontar una relació comercial a través de videoconferència. En aquest contingut, et proporcionem 6 claus perquè la gestió tingui més possibilitats de culminar amb una venda

Es poden vendre assegurances a través d'una videoconferència? Sí, encara que és evident que fins ara no ha estat la forma habitual. La majoria dels comercials de qualsevol sector estan més acostumats a realitzar les seves operacions de venda en un contacte personal.

Llegir-ne més...

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223