Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Màster en Gestió d'empreses de Mediació en Assegurances

Estamos Seguros

Biblioteca Mediario

Mediario

La publicació d'informació mensual del Col·legi fa més de 15 anys. Desde aqui podràs accedir a la Biblioteca de Mediario i veure tots els Mediarios desde l'any 2015 fins a la data d'avui.

Últimes notícies

El Col·legi de Mediadors de Barcelona i Helvetia Seguros renoven el seu acord de Col·laboració

El passat 3 de juliol de 2017, el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona i Helvetia Seguros van renovar el seu acord de col·laboració, en el que s'aposta per la foramació es fonamental. Per part del Col·legi varen estar presents el seu president, Lluís Ferrer, i la gerent, Sandra Serra. Javier García, director de Marketing i Responsabilitat corporativa de Helvetia Seguros, va ser l'encarregat de ratifica l'acord per part de la companyia.

Llegeix més...

Entrevista a Pilar González de Frutos. "Estamos Seguros"

"Més enllà de la creació de continguts, "Estamos Seguros" comporta compromisos d'excel·lència empresarial"

El de Barcelona ha estat un dels primers col·legis de mediadors en donar el seu suport a la gran campanya de difusió i promoció de "Estamos Seguros", posada en marxa per UNESPA.

Quant de temps porta treballant Unespa en definir i posar en marxa "Estamos Seguros"?

"Estamos Seguros" és un projecte llargament madurat. El Comitè Executiu d'UNESPA va donar el mandat que es desenvolupés un pla per impulsar la notorietat de l'assegurança fa un mica més de dos anys. En aquell moment, va començar a moure tota la maquinària.

Llegeix més...

El Col·legi de Barcelona s’adhereix a “Estamos Seguros”, de Unespa

El Col·legi ha felicitat a la patronal per la iniciativa de divulgació i li ha confirmat la seva adhesió a la proposta del pla de recolzament.

El Col·legi, ha valorat molt positivament la campanya de divulgació “Estamos Seguros”, posada en funcionament per Unespa a finals de l’any passat.

Per això la junta col·legial, encapçalada per el seu president, Lluís Ferrer, ha dirigit una carta institucional a la patronal, amb la que existeix una excel·lent relació, per a transmetre la seva felicitació.

A més d’aquest reconeixement formal de la iniciativa, el de Barcelona es el primer Col·legi de Mediadors en adherir-se al pla de recolzament plantejat per la patronal als diferents actors del sector assegurador per treballar, de manera conjunta, en la tasca que realitza l’assegurança en la societat i crea consciencia asseguradora sobre el sector a la ciutadania.

Llegeix més...

25 anys de la "Llei de Mediació". Adaptació a una nova realitat social. De Mediació a Distribució d'Assegurances

Benvolguts Col·legiats,

Ens complau comunicar-los que el proper 11 de maig, el Col·legi serà coorganitzadorde la jornada "Adaptació a una nova realitat social: de Mediació a Distribució d'Assegurances" organitzada per Inese.

Durant l'esdeveniment s'analitzarà com ha evolucionat la mediació d'assegurances fins arribar a la distribució, punt en que ens trobem actualment amb el debat de la IDD. L'interès i la repercussió que aquesta normativa té per als mediadors d'assegurances ha contribuït que el Col·legi s'hagi unit a Inese per informar i formar sobre les conseqüencies que tindrà per als afectats.

Llegeix més...

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223

Per subscriure’s i rebre les nostres notícies introdueixi les seves dades
Avís Legal