Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Estamos Seguros

Biblioteca Mediario

Mediario

La publicació d'informació mensual del Col·legi fa més de 15 anys. Desde aqui podràs accedir a la Biblioteca de Mediario i veure tots els Mediarios desde l'any 2015 fins a la data d'avui.

Últimes notícies

Iniciatives de suport a la mediació

Companyies i institucions treballen en el desenvolupament de mesures de suport a la mediació. Aquestes són les que ja s'han donat a conèixer, però hi haurà més.

Des que es va iniciar la crisi del coronavirus i, més concretament, des que el Govern va declarar l'estat d'alarma, el sector assegurador en el seu conjunt està realitzant un gran esforç per tractar de col·laborar amb els assegurats aportant-los certitud, informació i també flexibilitat en els pagaments, entre altres mesures. 

Llegir-ne més...

Ajudes extraordinàries per a pimes

El Govern presenta un pla per intentar minimitzar l'impacte negatiu de la pandèmia en petites i mitjanes empreses.

 

Els efectes negatius que pateixen els espanyols a causa del coronavirus no se circumscriu únicament a un tema de salut. L'economia ha entrat en una situació de crisi la dimensió de la qual és difícil d'endevinar. El que queda clar és que ningú és aliè a aquesta situació inimaginable fa tot just unes setmanes. Entre els afectats, un dels grups més vulnerable és el de les petites i mitjanes empreses (pimes) que per la seva grandària solen tenir menys defenses davant de catàstrofes econòmiques inesperades com la que vivim aquests dies. Les pimes engloben tres tipus de companyies: micro, petites i mitjanes empreses. Per pertànyer a aquest grup hi ha dues regles que s'han de complir: tenir menys de 250 treballadors i que la facturació anual no sobrepassi els 50 milions d'euros.

Llegir-ne més...

10 preguntes dels assegurats i 10 respostes de les asseguradores

 Aquests són alguns dels dubtes que estan formulant els titulars d'una pòlissa i les respostes que proporciona el sector assegurador.

Llegir-ne més...

Ajudes extraordinàries per a mediadors autònoms

El Govern habilita un pla per socórrer als professionals que hagin hagut de tancar el negoci o perdut el 75% de la facturació.

El malson que estem vivint a causa del coronavirus no és únicament sanitari. Els efectes devastadors per a la salut dels ciutadans han arribat acompanyats d'uns efectes econòmics igualment tràgics i que també afecten la major part de la població. Entre els afectats, un dels grups més vulnerable és el dels autònoms, que representen un percentatge considerable de la població activa (16%) i que històricament es consideren maltractats i amb menys drets que els assalariats per compte d'altri. 

Llegir-ne més...

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223