El Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona i la Universitat Abat Oliba organitzen, conjuntament, el primer Màster Universitari en Gestió d'Empreses de Mediació d'Assegurances.

El sector Assegurador es un dels àmbits econòmics-financers més importants, tant a nivell nacional com a nivell de la Unió Europea.

La Mediació suposa el principal canal de distribució del nostre País, doncs més del 43% de la totalitat de les primes d'assegurances es gestionen mitjançant els mediadors, o el que suposa un total de 25.758.947 milions d'euros de primes intermediades, que demostra el gran potencial de la mediació d'assegurances.*

*Segons informe CEA del 2014.

  • DIRIGIT A El Màster està dirigit a professionals del sector assegurador amb experiència i ampli potencial de creixement professional, Titulats Universitaris. Els graduats del Màster podran desenvolupar tasques Directives en empreses de Mediació d'assegurances, així com desenvolupar càrrecs directius en Entitats Asseguradores, sobre tot en àrees comercials i de desenvolupament de canals de distribució.
  • OBJECTIUS DEL MÀSTER

COMPETÈNCIES : Adquirir totes les competències necessàries per obtenir els resultats necessaris.

LIDERATGE : Potenciar les Habilitats directives i de lideratge.

CONEIXEMENT : Transmetre el coneixement, mitjançant l'experiència i la vivència de la realitat, tècnica i comercial, de totes les àrees del sector assegurador, amb un equip docent líder.

  • RAONS PER FER EL MASTER

El Pla Estratègic de la Mediació (PEM) està integrat al programa del Màster.

La digitalització està present com estratègia a nivell global i en cada departament.

El cinquanta per cent del contingut presenta una visió pràctica amb experts, casos d'estudi i dinàmiques de com implantar-lo (visió operativa).

Doble Titulació.

  • METODOLOGIA Es tracta d'un Màster PRESENCIAL, on els alumnes comparteixen la experiència formativa amb màxima exigència i aprofitament. És una formació pràctica, dinàmica i participativa, amb acompanyament continuat i constant de l'alumne.
  • DOBLE TITULACIÓ El Màster Universitari emès per la Universitat Abat Oliba i el certificat del Grup A, que habilita per exercir com Corredor d'Assegurances a tota la Unió Europea.
  • AVALUACIÓ. Avaluació continuada i constant, mitjançant la participació en les sessions formatives i la realització de pràctiques i exercicis, per a confirmar l'obtenció de competències necessàries. Es requereix l'assistència del 80% de les sessions presencials.

 

PROGRAMA

1- Àmbit legislatiu:

Anàlisi pràctic del marc legislatiu aplicable al sector assegurador, tant legislació Europea, directives i reglaments, com nacional, amb especial interès en la Llei d'Ordenació, Supervisió i Solvència de les entitats asseguradores i reasseguradores, i la Llei de Mediació d'assegurances i reassegurances privades . Estudi Estudis de les Societats Mercantils en l'àmbit assegurador.

2- Gestió tècnica asseguradora, sobre riscos d'empreses i particulars

Mòdul tècnic que s'ocupa de la subscripció i la gestió de riscos, per a una correcta presa de decisions mitjançant la valoració i auditoria de pòlisses i riscos, aquest estudi complet dels rams tècnics o d'enginyeria. Estudi sobre la gestió i resolució de sinistres, així com la lluita contra el frau i la reconstrucció d'accidents.

3- Estratègia i Desenvolupament Empresarial

Aprendràs a realitzar un pla estratègic de la teva empresa i adquiriràs noves competències essencials per a una posició directiva: Estratègia, tecnologia, màrqueting i vendes, tècniques de qualitat i fidelització, gestió de recursos humans i planificació financera.

4- Assegurances de Persones, Fiscalitat o Mercats Financers

Estudi pràctic de les assegurances de persones, anàlisi de les diferents assegurances de vida, inclosos les noves assegurances amb incentius fiscals (PPA, PIES, SIALP, etc.). Anàlisi de les problemàtiques relatives a les assegurances de salut, dependència i decessos, així com estudi detallat de les diferents assegurances d'accidents, individuals i col•lectius. Es tractarà la fiscalitat dels productes analitzats i els diferents mercats financers.

TREBALL FINAL DE MÀSTER

Els alumnes hauran de realitzar un treball, individual i escrit, sobre un tema relacionat amb les matèries del Màster. Haurà de ser defensat davant el Tribunal del Màster.

REQUISITS D'ADMISIÓ

  • Estar en possessió de Títol Universitari de Graduat, Llicenciat, Diplomat, Enginyer, Arquitecte o equivalent.
  • Complimentar la sol·licitud d'admissió del Màster.

PROCÈS DE SELECCIÓ

Estudi del Currículum Vitae dels candidats, titulació, experiència professional i mèrits.

MATRÍCULA

L'import total del Màster és

Col·legiats i alumnes Abat Oliba: 5.500€

Empleats d'Entitats col·laboradores: 6.400€

Altres: 7.400€

Possibilitat de bonificar la formació, contacti amb l'administració del Col·legi per rebre més informació.

Telèfon 93.215.32.23 o mitjançant correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

LLOC DE CELEBRACIÓ

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan 33

08010 Barcelona

DATES

De setembre del 2018 al juny del 2020

HORARI DE LES SESSIONS

Divendres de 9:30h. a 14:00h. i de 15:30h. a 19:00h.

INFORMACIÓ

Telèfon: 93.215.32.23

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ENTITATS COL·LABORADORES

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223

Per subscriure’s i rebre les nostres notícies introdueixi les seves dades
Avís Legal