Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Benvinguda

Benvolgut/da amic/amiga,

Lluis FerrerEl Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona et vol donar la benvinguda a la nostra família mitjançant aquesta web.

La institució col·legial vol ser un espai d’acolliment per tot el sector sense distinció de cap mena. Tots aquells que desenvolupin una feina en relació amb la mediació de forma professional tenen les portes del Col·legi obertes de bat a bat.

Però no només volem acollir agents, agents vinculats, corredors i empleats de mediació, sinó que també estem a la disposició de tot aquell que en bé de la professió tingui algun lligam ja sigui professional o no.

El Col·legi va inaugurar la seva seu actual al Pg. de Sant Joan 33 al 2003 per ampliar la seva oferta de serveis. Avui en dia les nostres instal·lacions acullen representants de tots els àmbits del sector en les gairebé 100 conferències, activitats, cursos i debats que organitzem anualment.

La professionalització dels nostres col·legiats és un fet, i com no podia ser d’una altra manera el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona camina de la mà de tots aquells que confien en la nostra institució. El Col·legi ofereix cada dia més serveis dirigits a tots els col·legiats amb la intenció de donar resposta a les exigències cada cop més importants del dia a dia. D’aquesta manera volem ajudar als nostres col·legiats a poder enfocar els seus esforços en donar un servei als seus clients personal i profesional.

Com veieu hi ha un munt de raons per venir al Col·legi, us hi esperem.

El Col·legi és cosa de tots.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223

Per subscriure’s i rebre les nostres notícies introdueixi les seves dades
Avís Legal