Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Nota tècnica sobre el paper del Consorci de Compensació d'Assegurances en els danys causats pel temporal

Josep Calvo, assessor tècnic del Col·legi, ha elaborat la següent nota tècnica per a conèixer el paper del CCA en el rescabalament dels danys assegurats en ocasió del temporal ‘Filomena’


El Consorci de Compensació d'Assegurances (CCA) és una entitat pública adscrita al Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital que indemnitza els danys que ocasionin determinades catàstrofes naturals, sempre que les persones i els béns que haguessin resultat danyats es trobin assegurats en el moment de produir-se els danys.

Llegeix més:Nota tècnica sobre el paper del Consorci de Compensació d'Assegurances en els danys causats pel...

Els punts forts de la mediació en la gestió del temporal

La mediació ha iniciat l'any amb un al·luvió de treball inesperat a causa de les conseqüències d'un temporal de fred, gel i neu que ha robat protagonisme a la pandèmia per uns dies. Què ofereix ‘Filomena’ a agents i corredors?

El temporal que s'ha viscut aquests últims dies en bona part d'Espanya mereix, sens dubte, la catalogació d'històric. El fred, el gel i la neu han col·lapsat bona part del país i encara avui mantenen importants limitacions de mobilitat que afecta, especialment, a les comunitats del centre del país. Enmig d’aquesta emergència, els professionals del sector assegurador han començat l'any fent front a una quantitat ingent de sinistres causats pel temporal.

Llegeix més:Els punts forts de la mediació en la gestió del temporal

ARAG amplia la seva oferta de contractes a les novetats legislatives de la pandèmia

El responsable de comunicació en línia d'ARAG, Christian Peña, parla del nou servei de la companyia, ARAG Smart Contracts, amb el qual l'asseguradora s'adapta a l'entorn legal canviant amb nous documents per a poder descarregar i elaborar. Peña informa que totes les pòlisses d'ARAG inclouen aquest servei

Què és ARAG Smart Contracts?
És un servei web d'ARAG que permet elaborar i personalitzar amb facilitat contractes i documents legals, adaptats les necessitats concretes del client.

Llegeix més:ARAG amplia la seva oferta de contractes a les novetats legislatives de la pandèmia

Es troba el sector assegurador davant l'ocasió ideal per a captar i retenir talent?

Un dels reptes vigents del sector assegurador des de fa anys és millorar la seva capacitat per a atreure i retenir talent. Les empreses de mediació no són una excepció. Ofereix l'escenari actual una opció ideal per a complir aquest objectiu?

El talent és un bé escàs i molt preuat. Les empreses de qualsevol sector busquen als professionals de més talent per a incorporar-les en les seves organitzacions. La indústria asseguradora ha assenyalat la importància d'aquesta cerca com una prioritat des de fa dècades. En parlar dels reptes per a 2021, hi ha un ampli consens en què la captació i la retenció de talent continua estant en els primers llocs.

Llegeix més:Es troba el sector assegurador davant l'ocasió ideal per a captar i retenir talent?

Drons: tot sobre la primera oportunitat de negoci de l'any #WebinarsMediadors

Josep Calvo, assessor tècnic del Col·legi, ens explicarà el pròxim dimecres les raons per la qual l'assegurança de drons és la primera oportunitat de negoci per als mediadors en aquest 2021

El webinar que el Col·legi convoca el dimecres 20 a les 10:30 hores ens mostrarà una oportunitat de negoci assegurador per als mediadors: l'assegurança de drons. Josep Calvo, assessor tècnic del Col·legi, explicarà als assistents a aquesta sessió virtual per a saber com aprofitar aquesta possibilitat que ofereix el mercat.

Llegeix més:Drons: tot sobre la primera oportunitat de negoci de l'any #WebinarsMediadors

Prepara la teva empresa per a la nova normalitat

Encara que encara estem immersos en la lluita per superar la pandèmia, les empreses tenen la necessitat de preparar-se per al nou escenari que sorgirà després de l'experiència del coronavirus

La pandèmia continua marcant les nostres vides i, previsiblement, continuarà fent-ho durant alguns mesos més. No obstant això, les vacunes ja són aquí i tot apunta al fet que la situació quedarà controlada i iniciarem un període de progressiu retorn a una nova normalitat. Una realitat en la qual el virus no suposi una amenaça per a la interacció social i permeti el desenvolupament de l'activitat econòmica.

Llegeix més:Prepara la teva empresa per a la nova normalitat

Els riscos per les conseqüències del canvi climàtic es disparen

El canvi climàtic s'accelera i les seves conseqüències afecten directament la indústria asseguradora. Com pot preparar-se la mediació per a atendre aquesta nova realitat?

Antonio Guterres, secretari general de l'ONU, estem en un “punt de faci fallida” per al clima. L'eclosió de la pandèmia en 2020 ha deixat en suspens la resta dels problemes que ens aguaiten. El canvi climàtic ocupa un lloc preferent en aquest nefast rànquing i a mesura que es controli el coronavirus anirà recuperant protagonisme.

Llegeix més:Els riscos per les conseqüències del canvi climàtic es disparen

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223