Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Canvi en l'assessoria Tècnica del Col·legi

Benvolguts Col·legiats,

El passat mes de Setembre, el Sr. Pere Prats, va comunicar a la Comissió Permanent del Col·legi, la intenció de deixar les seves responsabilitats com Assessor Tècnic amb efecte 31 de desembre, i disposar de temps per temes personals que necessiten de la seva atenció.

Tot i així, el Sr. Prats seguirà vinculat al Col·legi des d'altres àrees com: Formació, Membre del Comitè de Mediario i activitats relacionades amb la Fundació Auditorium, ja que els seus coneixements de la institució i el sector, sempre són de gran ajuda, com ho ha vingut sent tot aquest temps.

Llegeix més: Canvi en l'assessoria Tècnica del Col·legi

Liberty Seguros, nova aposta per la mediació

La companyia donarà suport a la formació del Col·legi de Barcelona a través de la Fundació Auditorium.

La relació entre el Col·legi i la companyia Liberty Seguros té una extensa tradició que s'ampliarà un any més, gràcies a un acord de col·laboració signat el passat 21 de novembre en les mateixes instal·lacions de la institució. A través d'aquest acord, l'entitat es compromet a col·laborar en el foment de les activitats formatives per els mediadors col·legiats que du a terme la Fundació Audiutorium.

Llegeix més: Liberty Seguros, nova aposta per la mediació

ASISA signa amb el Col·legi

La companyia ASISA i el Col·legi de Barcelona han signat un acord de col·laboració per fomentar la formació del Col·legiats Barcelonesos.

La companyia especialitzada en assistènvia sanitària, ASISA ha iniciat una pla d'expansió a Catalunya i en especial a la província de Barcelona per ampliar la seva quota de mercat. Després de 10 anys des de la seva incorporació al món de les pòlisses privades, i amb una notòria trajectòria en l'àmbit dels treballadors públics en el global d'Espanya, ha decidit apostar per el mercat català on fins fa poc actuava la seva casa matriu, Assistència Sanitària Col·legial.

Una de les seves principals estratègies actuals es reforçar el canal de la mediació que considera "indispensable" per augmentar la seva presència en el territori. Per això, s'han compromès amb el Col·legi de Barcelona i la Fundació Auditorium amb un acord de col·laboració per el que participaran en el pla formatiu en l'òrgan col·legial i en les activitats organitzades per aquest mateix.

Llegeix més: ASISA signa amb el Col·legi

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223

Per subscriure’s i rebre les nostres notícies introdueixi les seves dades
Avís Legal