Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Arriba el torn de l'àmbit més estratègic de la gestió empresarial al Màster.

El Màster en Gestió d'Empreses de mediació en assegurances inicia el bloc formatiu centrat en la Direcció Empresarial.

Formació de Postgrau

Aquest mes de gener comença el Mòdul de Direcció Empresarial, dins del Màster en Gestió d'empreses de Mediació en Assegurances que organitza la Fundació Auditorium. Recordem que aquesta formació de Postgrau, que compta amb 14 anys de recorregut i que actualitza cada any el seu contingut, ofereix la possibilitat d'una doble titulació: Títol de Màster, emès per la Universitat Abat Oliba, i el certificat del Grup A de CECAS. "El Màster", assenyala Carlos Solís, coordinador del Màster, coordinador pedagògic del Postgrau, "a través de la feina de coordinació pedagògica, s'adapta immediatament a qualsevol novetat o canvi normatiu que pugui sorgir". "Els alumnes reben de forma periòdica totes les novetats, així com sentències i demés material que pugui ser útil per el seu desenvolupament professional", afegeix.

Direcció Empresarial

El mòdul que ara comença, Direcció Empresarial, com ja he dit, es desenvolupa fins al mes de juny d'aquest 2019. Sobre ell, Enric Vidal, coordinador d'aquest bloc formatiu i Assessor de Màrqueting i Vendes del Col·legi, explica el següent:

"Aquest mòdul té com objectiu aportar a l'alumne una visió general de les principals àrees de gestió de la corredoria". "La formació tècnica és important", apunta Vidal "però entenem que la clau de l'èxit avui en dia està en la capacitat d'entendre l'entorn, adaptar-se i tenir una proposta de valor diferencial. I, sense dubte, aquest és part de l'objectiu del mòdul Direcció empresarial".

Entre els continguts d'aquest apartat, cal citar, per exemple, estratègia empresarial, gestió, comercialització omnicanal, amb especial atenció a eines digitals específiques, recursos humans, experiència client i, òbviament finances i tecnologia i innovació.

Visió global i estratègica

En aquest mòdul, Enric Vidal, "els alumnes reben formació teòrica-pràctica sobre els diferents aspectes que formen el dia a dia a la seva empresa". Tot això, assenyala el coordinador, amb la finalitat de "potenciar els coneixements indispensables en totes les àrees d'un negoci".

L'objectiu final no és un altre que aportar-los una visió global i estratègica de les àrees més rellevants de l'empresa, així com Direcció General, Finances, Màrqueting i Direcció comercial, Operacions, Sistemes o Direcció de Persones.

Gràcies al Màster, "adquiriran coneixements útils i pràctics sobre les maneres més efectives per gestionar, sobre la importància de la tecnologia, i, sobre tot, a pensar de manera estratègica, per poder visualitzar els objectius a mig i llarg termini", explica Vidal.

A més de treballar en el desenvolupament d'aquestes habilitats de l'alumne, en el transcurs del programa y amb la recepció dels coneixements necessaris, el Màster afavoreix, a més, l'enriquiment formatiu que es produeix, a més, "amb l'intercanvi d'experiències que es va produint de mica en mica", incideix el coordinador del mòdul.

Novetats

Encara que els continguts tractats en aquest mòdul que ara comença ja estaven presents en el Màster des dels seus inicis, no ha estat fins fa un parell d'anys que s'han agrupat en un mòdul específic, buscant, precisament, reforçar aquest àmbit més estratègic de la gestió empresarial.

Com una de les novetats a destacar per aquesta edició, el mòdul de Direcció Empresarial ha incorporat una sessió específica per desenvolupar l'experiència client. "Casa cop més", argumenta Enric Vidal, "els mediadors es diferencies entre si no per el que fan, sinó per com ho fan. Per això hem decidit reforçar aquest punt", ratifica.

A més, aquest any es manté una excel·lent combinació de professors, especialistes del sector i directors de companyies i corredories. "Amb aquesta combinació, l'alumne rep la informació més teòrica, per un costat, per, després, contrastar-la amb actors de referència en el sector", valora Vidal,

"Com complement", avança el coordinador, "en àmbits com la innovació o els recursos humans comptarem amb la col·laboració d'experts de fora del sector assegurador, per a que aportin també la seva visió per les assegurances".

"El soport del professorat del Col·legi, la documentació del CECAS i l'experiència de la Universitat Abat Oliba CEU potencien enormement l'aprofitament d'aquest mòdul", conclou Vidal.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223