Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

El Col·legi s'omple d'il·lusió amb la Festa Infantil de Nadal

La celebració ha batut un rècords d'assistència esgotant per primer any totes les places dies abans de la seva celebració.

El Col·legi de Mediadors de Barcelona va tornar a omplir d'esperit nadalenc el 3 de gener amb la celebració de la ja tradicional Festa Infantil de Nadal, patrocinada per la companyia Clinicum Salud. En aquesta ocasió, l'èxit de convocatòria ha estat absolut, assolint esgotar per primera vegada, totes les places pràcticament dues setmanes abans de la seva celebració.

Davant aquest rècord d'assistència Lluís Ferrer, president del Col·legi de Barcelona va voler destacar: "ens ha fet molta il·lusió omplir al màxim les nostres instal·lacions amb tanta antelació. Ara bé, som conscients de les limitacions del nostre espai i sobre tot, pensem en la comoditat i la seguretat de les criatures. Per això, és important respectar l'aforament". De la mateixa manera, Sandra Serra, gerent del Col·legi va afegir: "Si, és el primer any que s'han esgotat les places... des de fa tres anys, anem creixent en números d'assistents, però aquest any l'hem completat".

Com representant del patrocinador, Francisco Salvador, responsable del Canal de corredors de Clinicum, apart de mencionar la bona acollida d'aquest esdeveniment, va valorar molt positivament, el fet de col·laborar amb el Col·legi: "si volem estar amb els corredors, tenim que estar aquí. Es tracta de col·laborar uns amb els altres, és mutu. En definitiva ens ajudem i aportem valor afegit recíprocament".

UNA TARDA DE SORPRESES

De nou els ingredients estrella d'aquesta festa va ser l'alegria, il·lusió, les sorpreses i els somriures. Però, sense dubte, el moment de màxima emoció es va produir quan va arribar l'Emisari dels Reis Macs, que va fer una crida a tots els nens i nenes perquè entressin a la sala de l'auditori.

Ningú s'imaginava el que l'emisari dels Reis els hi explicaria a continuació. Per sorpresa de tots els presents, el missatger es va sincerar davant del públic, confessant que havia extraviat tots els regals, la brúixola guia dels Reis i també, a la seva amiga exploradora, "Ani, la elefant". I això no era tot, l'emisari real també tenia un cofre amb un cadenat, en el que s'amagava un xiulet màgic, que no podia obrir perquè no recordava la combinació. Per solucionar aquests problemes, va sol·licitar l'ajuda dels més petits, que van acceptar el repte encantats.

Prèviament, a tots els nens els van entregar un carnet d'explorador perquè poguessin participar en tota una aventura plena de sorpreses. Així, aquest any l'activitat va consistir en una gimcana a l'estil "roomscape". Que van haver de fer els petits? Bàsicament, resoldre quatre proves diferents per trobar diverses pistes que els ajudarien a obrir el cofre màgic i, finalment, trobar els regals.

QUATRE EQUIPS, UN OBJECTIU

Nens i nenes van participar molt activament en aquesta edició amb l'ajuda dels seus pares i familiars, així com dels exploradors Martí o Laia. Es van formar quatre equips en funció dels colors de les corones que els petits duien alegrament en els seus caparronets. D'aquesta manera, vam comptar amb el grup vermell, groc, marró i taronja. Tots van participar en els mateixos tallers i van haver de resoldre les mateixes probes: cantar la cançó del Caga-tió, pintar globus amb cares d'animals o motius nadalencs, resoldre endevinalles a través de la mímica i diversos trencaclosques.

Després de resoldre totes les proves, els petits de la casa van poder ajudar al missatger dels Reis a obrir el cofre i treure el xiulet màgic. Amb ell, van xiular i "Ani, la Elefant" va saber orientarse i acudir a la crida amb la brúixola a les seves mans. D'aquesta manera, van poder trobar exactament on estaven guardats els regals.

Diversió, emoció, jocs, sorpreses... Petits i grans van gaudir de moments inoblidables. Com va comentar Sandra Serra: "tots els anys compartim amb els nens una bonica història del Reis. Enguany havia perdut la brúixola que els guiava i els nens van ajudar a trobar-la amb unes proves molt divertides. A més, berenen i després tenen el seu regal".

En aquesta mateixa línia Serra va afegir: "és una festa que ens fa molta il·lusió i tot l'equip del Col·legi la vivim molt intensament. Sempre pensem alguna idea nova que faci que els nens i familiars dels col·legiats visquin una experiència diferent, perquè la recordin amb afecte any rere any". De la mateixa manera, el president va assegurar que "la festa de Nadal és un dels esdeveniments socials que més ens agrada. És un acte entranyable, ple d'alegria i il·lusió que ens transmeten tots els nens. Per això, procurem mantenir la fantasia i les ganes de passar-ho bé, alimentant-les amb alguns personatges que ens ajuden a conservar la màgia". Per la seva part, Salvador de Clinicum va remarcar que "tenint en compte que la nostra companyia defensa des de la seva fundació valors com l'apropament i la proximitat amb les famílies, fa ja 70 anys, està clar que no podíem faltar en esdeveniment d'aquestes característiques. Per això, cada anys col·laborem en la se va celebració".

FINAL DE FESTA MÍTIC

Després de més de dues hores de diversió, la Festa Infantil de Nadal arribava a la fi. I per acabar de la millor manera, cada nen i nena rebia un regal personalitzat, van pujar a l'escenari per fer-se una preciosa foto de grup per el record i el punt final va venir a càrrec d'un divertit ball, en el que van participar grans i petits.

Sens dubte, es tracte d'un esdeveniment en el que els nens gaudeixen de valent. Així com ens explicava Sandra Serra: "alguns nens ens deien que el "Col·legi de les assegurances" els hi agradava molt, que els hi encantaria estudiar aquí; altres els hi havien preguntat als seus avis quan era la festa... Són detalls molt bonics, que ens motiven. Ens encanta que ens recordin amb aquesta estima, que és el mateix que nosaltres posem per organitzar-lo".

Ferrer conclou: "nosaltres posem poc. L'èxit l'aconseguim perquè els col·legiats es mostren molt participatius amb les accions del Col·legi, fan que els seus fills, nets, nebots vinguin i participin. Així, els fills veuen on està el Col·legi, on estan els seus pares i que fa aquesta institució... Tot això per nosaltres és molt entranyable i ens agrada molt".

Una vegada més el Col·legi va tornar a oferir als més petits una meravellosa tarda, on tot era possible. Tant grans com petits van gaudir de molts bons moments. De fet, tots els col·legiats es van mostrar molt somrients i satisfets. L'opinió dels grans va ser unànime: "es tracte d'una festa molt bonica i ben organitzada; l'any que ve, repetirem".

Mediario 209

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223