Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Els mediadors de Barcelona es digitalitzen en una jornada d'ARAG i de la Fundació Auditorium

Els mediadors de Barcelona es digitalitzen en una jornada d'ARAG i de la Fundació Auditorium

Des de la companyia han presentat un dels productes que millor està funcionant entre la mediació, les landing pages

Barcelona, ​​18 de febrer de 2019. Els mediadors del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona s'han reunit a la jornada "Eines clau per a la digitalització de la teva corredoria" organitzada per ARAG i la Fundació Auditorium per conèixer les últimes tendències sobre aplicacions digitals i serveis que hi ha al mercat assegurador espanyol i com pot el corredor d'assegurances aplicar aquestes eines en la seva corredoria.

Amb més de 12 anys d'experiència en el sector assegurances, Sara Benslaiman, consultora estratègica i directora d'assegurances en ForceManager, ha comentat als col·legiats que "el primer que cal fer és entendre i assimilar què hi ha darrere de la transformació digital i definir les funcions pròpies de la corredoria ". Per a això, ha apuntat, "sempre és millor fer-ho amb la col·laboració de les companyies asseguradores i també a través dels col·legis professionals, com el Col • legi, i del Consell General".

Benslaiman ha apuntat que "el repte que tenen a nivell digital els corredors no està tan centrat en captar clients, sinó en mantenir una bona i sòlida relació amb els que tenen i això vol dir ser més proactius". Es tracta, ha indicat, "d'estar a prop d'ells, no només quan s'ha de renovar la pòlissa, sinó en altres espais en els quals ara no estem presents".

La directora d'assegurances en ForceManager ha dibuixat un mapa de les startups existents en el sector assegurador i ha apuntat que "moltes d'elles estan enfocades a la millora del procés de sinistres". Benslaiman ha recordat que "insurtech no vol dir captar leads en línia i tancar la venda offline sinó que es tracta de ser capaços de millorar processos utilitzant tecnologies que ens facin ser més eficaços".

 Landing pages, sistema digital per a comercialitzar en línia assegurances

El director territorial d'ARAG, Juan Dueñas, ha recordat que "tots ho passos que fa la companyia cap a la digitalització els fa per estar més a prop dels corredors". En aquest sentit, Dueñas ha presentat les landings pages que ofereix l'entitat que estan tenint molt èxit entre els mediadors.

Es tracta d'un sistema digital que permet la comercialització en línia d'assegurances d'ARAG. Els avantatges de les landings, ha apuntat Dueñas, són que ofereix "un procés 100% en línia, emissió instantània, personalitzables amb logotip, de fàcil implementació i que són responsive". Tot això canalitzat des de les webs o espais digitals dels propis mediadors. El director territorial d'ARAG també ha destacat que "es tracta d'un nou facilitador de venda per a la mediació que genera un increment de la producció, ofereix un valor afegit, sense costos i amb el cobrament immediat de la pòlissa via plataformes de pagament".

Eines que ofereix ARAG a la mediació

El mànager en comunicació en línia de ARAG, Christian Peña, ha presentat altres eines que té ARAG per a la mediació d'assegurances. En el terreny de captació i comunicació, l'entitat ofereix banners i creativitats, mailings i continguts específics per atraure el client amb informació d'actualitat.

Pel que fa a les eines per a la retenció i recomanació, Peña ha apuntat que ARAG també realitza personalitzacions d'apps per a mediadors, email màrqueting, el wallet, tenir les dades de la teva pòlissa en el dispositiu mòbil, i la signatura digital. El mànager en comunicació en línia també ha presentat un nou servei de la companyia, els Smart Contracts. A partir d'ara, "els clients de l'entitat compten amb un nou servei web que els permetrà, amb absoluta facilitat, elaborar i personalitzar contractes i documents legals adaptats a les seves necessitats". Peña ha finalitzat recordant que "tot l'esforç digital d'ARAG es farà a través, per i per a la mediació".

 

Para más información:

Maria Llongueras

Comunicación Corporativa

Tel. 93 485 73 34

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223