Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

DAS Assegurances signa un acord de col·laboració amb la Fundació Auditòrium, del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona.

L'asseguradora pagarà la matrícula d'un alumne del Màster de Gestió d'Empreses de Mediació d'Assegurances.

La companyia DAS Assegurances se suma a les companyies que donen suport a la excel·lència en la formació dels mediadors d'assegurances a través del Màster de Gestió d'Empreses de Mediació d'Assegurances que imparteix la Fundació Auditòrium, la Universitat Abat Oliba i el CECAS. L'entitat asseguradora costejarà la matrícula d'un alumne durant l'edició 2018-2020, gràcies a un acord de col·laboració subscrit recentment.

Jordi Rivera, conseller delegat de DAS Assegurances; Adolfo Masagué, director comercial de l'entitat, i Lluís Ferrer, president del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona i de la Fundació Auditòrium, van ser els encarregats de ratificar l'acord que facilitarà l'accés al Màster del Col·legi d'un professional de la distribució d'assegurances. El beneficiari serà elegit de mutu acord per l'asseguradora i la Fundació Auditòrium, segons es reflecteix en l'acord entre les dues parts.

Lluís Ferrer assegura que "aquest tipus d'acords són fonamentals per al creixement professional dels mediadors d'assegurances". Pel president de la Fundació Auditori, "la formació de qualitat és la garantia de futur de la mediació professional". Ferrer va explicar que "el suport de DAS Assegurances, com el de la resta de companyies que col·laboren amb la Fundació Auditori, és imprescindible per poder desenvolupar des del Col·legi de Barcelona un pla de formació ambiciós i de valor". Gràcies a aquest compromís "el nostre sector podrà seguir oferint el millor servei i assessorament a la societat".

Per la seva banda, Adolfo Masagué va afirmar: "Aquest conveni és un pas més dins de l'acord de col·laboració que mantenim amb el Col·legi de Barcelona. Ens va semblar una proposta molt rellevant, ja que la formació és crucial per als emprenedors que s'inicien en aquesta professió de corredor d'assegurances. Per tot això, ens satisfà molt col·laborar amb la subvenció d'aquesta beca ".

El Màster de Gestió d'Empreses de Mediació d'Assegurances que organitza la Fundació Auditòrium, del Col·legi de Mediadors de Barcelona, la Universitat Abat Oliba i el CECAS imparteix un ambiciós programa formatiu adreçat a formar els professionals que dirigiran les empreses de mediació d'assegurances a el futur, però també aquells que encaminaran els seus passos cap a les companyies asseguradores, sobretot en l'àrea comercial i en el desenvolupament dels canals de distribució.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223