Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Mapfre i la Fundació Auditòrium desenvolupen un programa de formació en Vida i Pensions per a mediadors

El cicle formatiu consta de quatre sessions i té un enfocament clarament comercial per a la distribució de productes de Vida i Pensions

Mapfre i la Fundació Auditòrium del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona estan desenvolupant un cicle formatiu dedicat a l'assessorament en productes de Vida. El programa, que es focalitza en els aspectes relatius a la comercialització d'assegurances de Vida i Pensions, consta de quatre sessions que es van iniciar el passat 14 de març i està previst que concloguin el proper dia 25 d'abril. Les classes de s'imparteixen a les aules de la seu del Col·legi.

Aquesta iniciativa és fruit d'un acord entre l'entitat asseguradora, representada en l'acte de la signatura per Ricardo Garzó, director general Territorial de Mapfre a Catalunya i Balears, i la Fundació Auditòrium, que va estar representada pel seu president i president del Col·legi de Barcelona, Lluís Ferrer.

“Una oportunitat y un reto”

"La formació en productes de Vida i Pensions és clau per al desenvolupament de molts negocis de mediació", va explicar Lluís Ferrer. El president de la Fundació Auditorium va destacar que "hi ha una necessitat evident en la nostra societat d'aquest tipus de productes i això suposa una gran oportunitat per als mediadors, però també un repte".

En aquest sentit, Ferrer va assegurar que "ens correspon oferir un assessorament de qualitat als nostres clients i l'únic camí per avançar en aquesta línia és la formació com la que desenvolupem aquests dies amb el suport de Mapfre". Companyies i col·legis "hem d'anar de la mà per garantir que els mediadors disposin d'una formació de qualitat també en els productes de Vida i Pensions". El president del Col·legi va expressar el seu agraïment a Mapfre "per confiar en la Fundació Auditorium per dur a terme una tasca tan rellevant"

Experts en Vida i Pensions

L'objectiu de la formació és proporcionar als alumnes dels coneixements necessaris per oferir l'assessorament adequat en plans de pensions i productes d'estalvi, així com arguments per a la seva comercialització. Al llarg de les quatre sessions, els mediadors assistents aprofundiran en la situació actual i les perspectives de les prestacions socials; la fiscalitat de les assegurances de Vida davant d'altres productes financers; les motivacions per a la compra d'aquest tipus d'assegurances i, finalment, la correcta planificació financera de la jubilació.

Per a més informació: Contactar amb Enric Freire (609 26 88 66). Servei de comunicació del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223