Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

La Fundació Auditorium organitza un curs per convertir el relleu generacional en una oportunitat de creixement

La formació, que tindrà lloc el proper 4 d'abril, està dirigit a gerents i propietaris de corredories.

La Fundació Auditorium del Col·leo de Mediadors d'Assegurances de Barcelona impartirà el proper dia 4 d'abril el curs "Professionalització i creixement d'empreses familiars". Aquesta formació està dirigida a gerents i propietaris de corredories d'origen familiar que tinguin o hagin de tenir a membres de diverses generacions treballant a l'empresa.

L'empresa familiar és un pilar en l'estructura empresarial dels negocis de mediació d'assegurances. Un moment clau és el procés de relleu generacional. Són molts els aspectes transcendents que cal tenir presents per garantir que la transició d'una generació a la següent es converteixi en una oportunitat de creixement de l'empresa.

Una metodologia d'èxit

De la mà d'un expert en l'empresa familiar, Ricard Agustín Ripoll, llicenciat en ciències empresarials i màster en màrqueting per ESADE, els assistents al curs aprofundiran en la preparació d'un pla de relleu generacional. Per a això, al llarg de les 5 hores que dura el curs, Agustín donarà a conèixer una metodologia eficaç i contrastada que, entre altres virtuts, afronta el moment de la transició a la direcció de la corredoria com una oportunitat per al creixement.

Un altre dels aspectes que es tractaran en la formació del proper 4 d'abril, és les claus de la professionalització de les empreses familiars. Aquest és un altre element clau per assegurar una correcta transmissió de la direcció de la companyia entre generacions.

Ricard Agusti, responsable d'aquesta formació, compta amb una llarga experiència en càrrecs de màxima responsabilitat tant en companyies multinacionals com en empreses familiars. És fundador de la consultora Family Business Solutions, dedicada a ajudar a famílies empresàries en temes de relleu generacional i professionalització de la companyia.

Curs: 'Professionalització i creixement d'empreses familiars'

Professor: Ricard Agustí Ripoll

Data i hora: 4 d'abril de 2019. De 09:30 h. a 14:30 h.

Lloc: Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona. Passeig Sant Joan, 33. Baixos. Barcelona

Import: Col·legiats 90 euros | No Col·legiats 190 euros | Entitats col·laboradores 140 euros

 Per a més informació: Contactar amb Enric Freire (609 26 88 66). Servei de comunicació del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223