Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Renovació de l'acord amb Caser

Un any més CASER ha renovat el seu acord amb el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona. Per part del Col·legi varen estar presents el seu president, Lluís Ferrer, i la gerent, Sandra Serra. Mariano Cugueró, Director Territorial de Caser i Alèxia Blaya Directora Comercial Corredors Est, varen ser els encarregats de ratificar l’acord per part de la companyia.

"Per a nosaltres es molt important que una companyia com Caser renovi i segueixi recolzant l'acció formativa del Col·legi", destaca Lluís Ferrer.

Un dels exemples d'aquesta col·laboració són els diferents esmorzars de treball que s’han dut a terme aquest darrer any. En el mes de maig es va portar a terme la jornada de Vida Estalvi  “Com aconseguir rendibilitat dels estalvis amb els tipus d’interès al 0%” amb la col·laboració de Bestinver, gestora independent líder a Europa, amb la que Caser té una aliança en exclusiva per a la gestió del seu producte Unit Linked amb el Bestinfound, fons estrella de Bestinver premiat com a millor fons d’inversió de renda variable europea. En el mes de juny Caser junt amb el Col·legi varen organitzar la jornada dedicada a productes d’Edificació “Desenal amb Control Integrat i Noves Garanties Triennals de Prestacions”. Al mes de juliol es va dur a terme la jornada de presentació de les “Novetats Caser Salut 2019 en particulars, autònoms, pimes i el nou producte especial per a esportistes Caser Salut Non Stop”. La darrera jornada es va dur a terme en el mes de Novembre de la mà de Black Rock, gestora líder mundial en gestió d’inversions i de Citi, líder mundial en serveis financers, sota el títol “Una Estratègia de Previsió” en la que es van abordar temes tan importants con l’evolució demogràfica de la població i el paper fonamental de les entitats asseguradores privades en el tercer pilar de previsió de les pensions.

Mariano Cugueró ha manifestat la voluntat de la companyia de seguir aportant valor a tots els col·legiats amb formacions que generin coneixements a nivell tècnic que facilitin l’assessorament als seus clients en un món canviant.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223