Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Pelayo renova el seu comprmís amb la Fundació Auditorium del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

L'asseguradora donarà suport de nou a les iniciatives en matèria de formació que es desenvolupin desde la Fundació Auditorium del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona. 

 La companyia Pelayo manté el seu compromís amb la mediació barcelonesa després de renovar l'acord de col·laboració amb la Fundació Auditorium el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona.

Carlos Crespo Ariza, director territorial de Pelayo i Francesc Santasusana, president del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona y de la Fundació Auditorium, van ser els encarregats de ratificar l'acord pel que l'asseguradora manté el seu compromís de donar suport amb les iniciatives de la institució col·legial, especialment en matèria de formació.

Francesc Santasusana va posar en valor "la importancia del suport sostingut en el temps de les companyies asseguradores per poder desenvolupar una tasca eficient que faciliti el creixement de la mediació". Per el president de la Fundació Auditorium, "la formació de qualitat és un objectiu estratègic pel Col·legi i per poder-lo dur a terme és imprescindible la complicitat de companyies com Pelayo". Santasusana va destacar la importància de que tots els actors de l'assegurança treballem junts perquè el "nostre sector segueixi proporcionant el millor servei i assessorament a la societat".

Per la seva part, Carlos Crespo va afirmar que per a Pelayo "aquest conveni és una nova mostra més de la nostra confiança en la tasca que exerceixen els mediadors d'assegurances i el paper determinant dels col·legis en el desenvolupament dels professionals de la distribució asseguradora".

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223