Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Mediario News: la visió de la mediació de l'actualitat del sector assegurador

Tens a la teva pantalla la primera edició d'un nou canal de comunicació del Col·legi, Mediario News. Una e-news que arribarà tots els dijous a la teva safata d'entrada. L'objectiu és ajudar-te a desenvolupar el teu negoci. Cada setmana compartirem informació de valor, eines, tendències i coneixements que t'ajudaran en el teu dia a dia com a professional de la distribució d'assegurances i milloraran la relació amb els teus clients. Volem ajudar-te a desenvolupar i consolidar la teva cartera amb continguts elaborats des de la perspectiva de la mediació.

La informació és un aliat poderós, sens dubte, i volem proporcionar-te-la. Buscarem entre les iniciatives que desenvolupen les companyies per a potenciar l'activitat d'agents i corredors aquelles que aporten més valor als mediadors. Propostes que són d'utilitat per al desenvolupament dels professionals i de les empreses de mediació en un mercat cada cop més competitiu, però també ple d'oportunitats.

En un entorn en permanent canvi, compartir coneixements és una necessitat de la qual ningú pot quedar-se al marge. Dades, estudis i formació formen part de les propostes que cada setmana trobaràs en l'e-news. Actius rellevants que t'ajudaran a progressar i contribueixen a millorar la visibilitat de la mediació professional en la societat. Per a això et proporcionarem, setmana a setmana, continguts que destaquen els valors de les assegurances i el paper de la mediació i que podràs compartir amb els teus clients.

Cada dijous, Mediario News et donarà a conèixer de primera mà les iniciatives i propostes del Col·legi i tots els detalls sobre els serveis i les assessories que tens a la teva disposició.

Mediario News és el butlletí setmanal digital del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona.

Continuarà.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223