Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

AIG s'uneix a la Fundació Auditorium del Col·legi de Barcelona

La companyia, que distribueix els seus productes a través de la mediació, reforça la seva presència a Catalunya

L'asseguradora AIG s'incorpora a les companyies que donen suport a les activitats de la Fundació Auditorium del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona. Antonio Romero, director de desenvolupament de negoci d'Aragó, Catalunya i Balears de AIG, i Francesc Santasusana, president del Col·legi i de la Fundació Auditorium, van signar el conveni de col·laboració de l'asseguradora amb l'entitat col·legial.

Sobre l'acord, Romero va explicar que “volem estar prop del Col·legi, que és tot un referent, per a estar també prop de la mediació”. El propòsit de l'asseguradora és “proporcionar formació i suport als mediadors que vulguin treballar amb nosaltres”. El director de desenvolupament de negoci va destacar que “la nostra voluntat és créixer i desenvolupar més i millor el mercat català”.

AIG és una companyia que sempre ha distribuït a través de corredors. Especialitzada principalment en productes dirigits a les empreses i els professionals, el directiu de l'asseguradora va afirmar que “comercialitzem un producte molt tècnic que requereix molta formació”. Romero va destacar que “som una companyia molt innovadora en les garanties que incloem en els nostres productes”.

En el cas del Col·legi, al llarg d'enguany, “proposarem realitzar formacions de productes específics que creiem que poden ajudar la mediació a estar prop de les noves necessitats d'assegurament de riscos dels seus clients”. L'asseguradora comercialitza productes de D&O, ciberprotecció, RC, RC Mediambiental, pòlisses per a expatriats i transports, entre altres, “que ofereixen moltes oportunitats per a clients de nivell mitjà i mitjà-alt”, va concloure el directiu.

Francesc Santasusana va donar la benvinguda a AIG a la relació de companyies que col·laboren amb la Fundació Auditorium. “És una magnífica notícia que moltes asseguradores com AIG vulguin sumar-se a col·laborar amb la labor formativa que desenvolupem des del Col·legi”. El president va agrair el compromís de l'asseguradora amb la mediació.

Foto: D'esquerra a dreta, Francesc Santasusana, president del Col·legi i de la Fundació Auditorium i Antonio Romero, director de desenvolupament de negoci d'Aragó, Catalunya i Balears de AIG.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223