Tot el que cal saber sobre el Conveni de Danys Materials (SDM)

Dijous 20 de febrer el Col·legi serà l'escenari d'una sessió pràctica sobre un dels convenis més utilitzats en els sinistres de trànsit

Els convenis entre les asseguradores tenen un paper cada vegada més rellevant en la gestió dels accidents de trànsit. El més habitual és el Conveni de Danys Materials (SDM) que serà analitzat en profunditat el pròxim 20 de febrer en el Col·legi. L'objectiu és que els assistents coneguin amb detall el funcionament, com s'aplica i les regularitzacions i normes subsidiàries d'aquest conveni. Una informació que resulta de gran utilitat perquè els mediadors realitzin un assessorament correcte.

La sessió es desenvolupa al llarg de 7 hores, de les 09.30 a les 13.30 hores i de les 15.00 a les 18.00 hores, analitza les incidències més habituals en l'aplicació del SDM i proporciona als mediadors les eines necessàries per a poder defensar amb criteri els interessos dels seus clients en cas de conflicte.

Els encarregats d'impartir aquests coneixements són Eduard Rebull Díaz, Responsable de Sinistres de Flotes i Grans Clients en Allianz Seguros, Tècnic Superior de Gestió Administrativa i corredor d’assegurances titulat i Carlos Solís, advocat, Llicenciat en Dret, Màster en Dret d'Assegurances per la UNED, Responsable de Lesions del Grup ACM Espanya i coordinador del Màster en Gestió d'Empreses de Mediació d'Assegurances.

Si vols assistir a aquesta sessió pots inscriure't aquí.