Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Google crea un portal per ajudar les pimes a digitalitzar-se

El gegant nord-americà posa en marxa ‘Google per a pimes’, amb eines i guies personalitzades per a ajudar a les empreses en el procés de digitalització

Google Impuls Digital és la iniciativa amb la companyia tecnològica nord-americana tracta de contribuir al procés de digitalització de pimes i professionals a tot el món i que ara inclou un portal orientat a petites i mitjanes empreses. Google per a Pimes, que és nom d'aquest nou espai web, ofereix guies personalitzades, aplicacions tecnològiques i assessorament sobre l'entorn digital gratuïtament.

Un dels aspectes més nous d'aquest portal és la possibilitat de generar un pla estratègic parametritzat per a cada pime. El propòsit principal és oferir a les empreses que el sol·licitin una sèrie d'instruccions destinades a millorar la seva presència online.

Google considera que aquesta iniciativa pot contribuir a ajudar a la recuperació econòmica. Bona part dels consells que obtenen les empreses en el nou portal tenen un clar enfocament comercial dins de l'univers d'eines que la tecnològica posa a la disposició dels usuaris.

Entre altres opcions, les pimes que segueixin la proposta de Google poden arribar a crear la seva pròpia pàgina web, dissenyar cartelleria i millorar la comunicació amb els seus clients.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223