Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

La Setmana Mundial es reinventa amb una proposta digital i trencadora

L'acte del Col·legi no faltarà a la seva cita enguany quan més que mai necessitem comunicar-nos, mostrar la nostra fortalesa i reflexionar sobre el futur

La Setmana Mundial 2020 serà molt especial. D'entrada, no serà un acte presencial en el que al voltant de 1.000 professionals del sector ens veiem les cares i assistim a sessions en les quals es reflexiona, es parla, s'escolta i es debat. A més, per descomptat, del tradicional lliurament de premis i reconeixement i una part d'espectacle per la qual han passat des d’El Tricicle, passant per Carlos Latre, Jorge Blass o Los Vivancos, entre altres. La pandèmia exigeix que ens adaptem a una nova realitat que desaconsella, de moment, aquest tipus d'esdeveniments.

No hi haurà Setmana Mundial 2020? Al contrari, la Setmana Mundial serà aquest any més setmana que mai i estem segurs què també més multitudinària. Si alguna cosa ha demostrat la mediació i el conjunt del sector durant aquests últims mesos és una extraordinària capacitat d'adaptació. El Col·legi s’ha replantejat completament el model de Setmana Mundial perquè s'adapti a les actuals circumstàncies.

Darrere d'aquesta decisió està el convenciment que els valors de la Setmana Mundial són molt necessaris aquest 2020. Un any en què continuem necessitant reflexió i noves idees, d'una banda, però també “visibilitzar la fortalesa, la unitat i la il·lusió dels professionals de la mediació per continuar desenvolupant la nostra labor d'assessorament que la societat demanda ara més mai”, segons explica Francesc Santasusana, president del Col·legi.

La Setmana Mundial 2020 serà digital. Un entorn en el qual la mediació ha demostrat àmpliament la seva competència. Serà, per tant, més oberta a la participació. No hi haurà distància física, que de vegades dificulta assistir a un acte que habitualment s'ha celebrat a última hora de la tarda i que s'allarga diverses hores. Desapareixen també les limitacions d'espai que sempre acompanyen a qualsevol recinte físic. El Col·legi crearà una plataforma digital, MediarioTV, en la qual s'emetran i distribuiran en streaming tots els continguts de la Setmana Mundial.

Una altra particularitat serà la durada. La Setmana Mundial 2020 farà honor al seu nom. Es dividirà en vuit sessions en vuit dies. En l'entorn digital consumim els continguts d'una altra forma. Els dies 10 11, 12, 16, 17, 18, 19 i 20 de novembre s'estrenarà, a partir de les 18.30 hores, un nou bloc de la Setmana Mundial 2020. Cada lliurament tindrà una durada aproximada de 50 minuts i englobarà diversos formats.

Francesc Santasusana afirma que “hem d'agrair a les companyies que s'han bolcat un any més amb el Col·legi i han aportat els recursos per a poder dur a terme aquesta Setmana Mundial tan especial”.

Què hem de fer per a poder visualitzar tots els continguts? Els pròxims dies donarem més detalls. Esteu atents als canals habituals del Col·legi.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223