Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

El Col·legi actualitza el seu logotip

Més d'una dècada després de la seva creació, el logotip de Col·legi mostra una imatge actualitzada per a adaptar-se als nous reptes i projectes de la institució

El logotip d'una institució o una empresa és com la cara de qualsevol de nosaltres. És un element que ens fa recognoscible als ulls dels altres. Però les similituds s'acaben aquí. És més fàcil canviar el disseny d'una marca que de rostre. Per sort, modificar un logo és, no sols més fàcil, sinó una cosa necessària. El Col·legi acaba d'experimentar el procés d'actualització del seu logotip creat fa més d'una dècada. Es manté el concepte gràfic original, en el qual es dibuixen dues formes que transcorren paral·leles però acostant-se i que identifiquen la lletra ‘M’ de mediador.

El resultat d'aquest procés evolutiu és un logotip que recorda a l’anterior, però de formes més suaus. Una imatge que trasllada una sensació de major dinamisme i que inclou també una nova tipografia per al nom de la institució.

La nova imatge del Col·legi s'ha integrat en la web, en aquesta edició del Mediario News i també en el pròxim número de la revista Mediario Dossier que es distribueix aquest mes. Els comunicats, les xarxes socials i fins i tot la façana de la seu col·legial llueixen també el nou branding.

El procés de modernització també afecta a la imatge de la Fundació Auditorium, que manté la mateixa iconografia que el Col·legi i el seu característic color vermell que li diferencia del blau de la institució.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223