Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

El Col·legi presentarà una sèrie sobre una família de mediadors #SetmanaMundial2020

‘Garriga Jr., mediador d'assegurances’ consta de cinc capítols i serà un dels atractius de la Setmana Mundial

La proposta de continguts de la Setmana Mundial digital 2020 és tan revolucionària com el format de l'esdeveniment d'enguany. Un objectiu que sempre ha guiat el desenvolupament del nou concepte ha estat el de generar continguts de valor, atractius, inèdits, diferents, pensats per a l'entorn digital i que ofereixin oportunitats de viralització.

Un dels continguts més sorprenents és, sens dubte, la producció d'una sèrie de televisió: ‘Garriga Jr., mediador d'assegurances’. Els dies 10, 11, 12, 16 i 17 de novembre s'estrenaran els cinc capítols que componen aquesta producció que gira al voltant d'una família de mediadors d'assegurances. El dia 18 s'estrenarà un contingut extra en la qual veurem el procés d'enregistrament i altres curiositats.

Creada per la productora Pepitos Brothers, amb una àmplia experiència en la generació d’entreteniment per a televisió, la sèrie mostra alguns dels valors i funcions dels mediadors d'assegurances entrellaçades amb el que podria ser la vida quotidiana de qualsevol de nosaltres.

En la sèrie participa un elenc d'actors de primera fila: Pep Cruz (‘Mar i cel’, ‘Gran nord’, ‘Nit i dia’, ‘Ventdelplà’, …);  Jaume Garcia Arija (‘Amar en tiempos revueltos’, ‘La Riera’, ‘Cuéntame como paso’, …); Júlia Creus (‘Merlí’); Mari Pau Pigem (‘Nit i dia’, ‘La Riera’, ‘Los misterios de Laura’, …); Josep Ferré (‘Homo Sapiens’, ‘X’, …); Txabi Franquesa (‘Caiga quien caiga’, ‘Vitamina N’, …); Anna Barrachina (‘Amar es para siempre’, ‘Ventdelplà’, ‘Teresina SA’, ‘Merlí’, …); Javier Alba de Alba (‘Los actores también pelean’, ‘Impromagia’, …) y Albert Pueyo (‘Nissaga de poder’, ‘Cites’, ‘No sé decir adiós’, …)

Amb aquesta iniciativa, el Col·legi també vol fer costat a la cultura i als seus professionals que estan sofrint de manera notable les conseqüències de la pandèmia. En la història de la Setmana Mundial sempre ha tingut un lloc d'honor i enguany no podia ser menys.

Vivim l'edat daurada de les sèries de televisió que s'han convertit en tot un fenomen a escala global. Un format de comunicació que entreté, però també permet construir relats. Més enllà de la Setmana Mundial digital, els cinc capítols i el contingut extra estaran disponibles en la plataforma Mediario TV. El propòsit és que ‘Garriga Jr., mediador d'assegurances’ pugui ser distribuït, entre altres vies, a través dels col·legiats per a donar a conèixer els valors d'agents i corredors entre els seus contactes.

Al llarg de les pròximes setmanes, continuarem proporcionant-te més detalls sobre aquesta iniciativa a través dels canals de comunicació del Col·legi. No t'ho perdis. 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223