Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Demostra quant saps sobre assegurances i ajuda al Banc d'Aliments de Barcelona #SetmanaMundial2020

L'ONG Banc d'Aliments de Barcelona rebrà 0,50 euros per cada participant que s'inscrigui en el ‘Joc Solidari’ i participi almenys en una de les sis rondes de què consta aquest repte sobre coneixements de cultura asseguradora

La Fundació del Banc d'Aliments de Barcelona és l'ONG que rebrà la donació procedent del ‘Joc Solidari’ sobre cultura asseguradora que se celebrarà durant la Setmana Mundial digital. 

Tu pots contribuir al fet que la quantitat de diners que rebi aquesta ONG sigui més gran i que més persones necessitades rebin aliments en aquests moments tan complicats per a moltes famílies. N'hi ha prou que t'inscriguis en el ‘Joc Solidari’ i que participis en almenys una de les sis rondes de què consta aquest repte. Per cada participant que compleixi amb aquestes condicions, el Col·legi donarà 0,50 euros al Banc d'Aliments de Barcelona.

Per a poder participar en el ‘Joc Solidari’ has de registrar-te en la plataforma de la Setmana Mundial digital. És totalment gratuït. Tots els col·legiats de Barcelona rebran pròximament una invitació digital. Enguany, en el qual no tenim limitacions d'aforament, cada col·legiat podrà convidar a 10 persones. D'altra banda, les companyies patrocinadores disposen també d'invitacions que distribuirà entre mediadors i personal de cada asseguradora.

El joc estarà disponible els dies 10, 11, 12, 16, 17 i 18 de novembre. Cada dia es llança una nova ronda de preguntes sobre el món de l'Assegurança. Tots els dies es premiarà al millor de la ronda, encara que el gran premi serà per al participant que obtingui la millor puntuació acumulada al llarg de les sis rondes. El 20 de novembre, en el qual s'estrenarà l'últim lliurament de continguts de la Setmana Mundial digital 2020, es donarà a conèixer el nom del guanyador absolut, que rebrà un ordinador portàtil com a premi.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223