Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Gran suport de les companyies a l'aposta del Col·legi per un esdeveniment digital #SetmanaMundial2020

Un total de 19 empreses, en la seva majoria companyies, secunden amb el seu patrocini la iniciativa del Col·legi de reinventar la Setmana Mundial i transformar-la en un esdeveniment digital molt especial

Per a poder dur a terme una iniciativa com la Setmana Mundial digital és imprescindible comptar amb els recursos econòmics per a afrontar els costos d'un projecte de qualitat. En aquest sentit, el Col·legi se sent molt afortunat per poder comptar, un any més, amb el patrocini de la immensa majoria de les companyies que operen en el nostre mercat i també d'algunes empreses proveïdores de la mediació.

Al marge de l'aportació de recursos econòmics, les companyies s'impliquen també en l'elaboració de la proposta de continguts. Els principals patrocinadors tenen un paper més actiu que mai en aquesta edició tan especial de la Setmana Mundial.

Els CEOs dels vuit principals sponsor participen enguany juntament amb un expert seleccionat per cada companyia en ‘Diàlegs de futur’. Converses ajusto a una temàtica concreta diferent en cada cas i que ens aportarà reflexions sobre l'avenir. Una contribució de valor per a tots els participants en la Setmana Mundial digital.

Com en edicions anteriors de la Setmana Mundial, l'organització divideix en tres categories la sponsorització de l'esdeveniment, en funció de l'aportació econòmica i, en conseqüència, dels beneficis en termes de presència de marca i comunicació de cada empresa. Els tres nivells són: patrocinador, col·laborador i suport.

Actualment, la llista de sponsors confirmats és la següent:

  • Patrocinadors: Allianz, ARAG, AXA, CA Life, Catalana Occidente Seguros, DAS, FIATC i Zurich.
  • Colaboradors: DKV, Generali i Reale Assegurances.
  • Suport: Asefa, Gecose Software, Liberty Seguros, MGS, MPM, Mutua de Propietarios, Plus Ultra i SOS Internacional.

A tots els sponsors, el Col·legi els vol agrair, una vegada més, la magnífica resposta i el suport que sempre ofereixen a les nostres iniciatives. Enguany, el reconeixement és encara més gran, ja que les circumstàncies no són fàcils per a ningú. És una magnífica notícia per a la mediació i per al sector en el seu conjunt, que les companyies considerin que és necessari que els valors i propòsits de la Setmana Mundial no faltessin a la seva cita anual. Moltes gràcies.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223