Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Drons: tot sobre la primera oportunitat de negoci de l'any #WebinarsMediadors

Josep Calvo, assessor tècnic del Col·legi, ens explicarà el pròxim dimecres les raons per la qual l'assegurança de drons és la primera oportunitat de negoci per als mediadors en aquest 2021

El webinar que el Col·legi convoca el dimecres 20 a les 10:30 hores ens mostrarà una oportunitat de negoci assegurador per als mediadors: l'assegurança de drons. Josep Calvo, assessor tècnic del Col·legi, explicarà als assistents a aquesta sessió virtual per a saber com aprofitar aquesta possibilitat que ofereix el mercat.

En un informe de 2016, Goldman Sachs estimava que les tecnologies de drons aconseguirien una grandària de mercat total de 100 bilions de dòlars entre 2016 i 2020. El negoci comercial representava una oportunitat de creixement més ràpida i es preveia que aconseguís els 13 bilions de dòlars entre 2016 i 2020.

Calvo explica que “hem deixat enrere aquesta data i a la Unió Europea entra en vigor el nou Reglament que pretén estandarditzar les diferents normatives dels Estats membres i regular l'ús civil dels drons amb independència de la seva grandària o pes”.

L'assessor tècnic del Col·legi assegura que amb aquesta normativa “serà possible oferir un marc regulador comú que englobi la totalitat dels escenaris operacionals possibles, i que s'ajusti a la realitat tecnològica actual”. En aquest nou escenari és el que neix l'oportunitat de negoci per als mediadors, encara que Calvo adverteix que “preparar-se per als canvis és un repte”. La sessió del dimecres serà de gran ajuda per a superar el desafiament.

Per a participar en aquest webinar gratuït has d'inscriure't aquí.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223