Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

ARAG amplia la seva oferta de contractes a les novetats legislatives de la pandèmia

El responsable de comunicació en línia d'ARAG, Christian Peña, parla del nou servei de la companyia, ARAG Smart Contracts, amb el qual l'asseguradora s'adapta a l'entorn legal canviant amb nous documents per a poder descarregar i elaborar. Peña informa que totes les pòlisses d'ARAG inclouen aquest servei

Què és ARAG Smart Contracts?
És un servei web d'ARAG que permet elaborar i personalitzar amb facilitat contractes i documents legals, adaptats les necessitats concretes del client.

Qui té accés a ARAG Smart Contracts?
Tots els assegurats d'ARAG. Qualsevol que tingui una pòlissa de Defensa Jurídica contractada amb nosaltres ja obté accés automàticament.

Té algun límit de descàrregues?
No, no té límit de descàrregues. Els nostres assegurats poden descarregar-se tots els documents que necessitin.

De quin tipus de documents estem parlant…?
Comptem amb més de 1.500, entre ells contractes de lloguer, testaments vitals, contractes de compra-venda, denúncia de robatoris, etc.

Quins són els avantatges?
Són contractes personalitzats per als nostres assegurats, creats per advocats especialistes, amb la qualitat que això suposa, i disponibles de manera ràpida, sense esperes. Només cal respondre i llest. A més, sempre estan actualitzats segons la legislació vigent.

Com funciona?
Els assegurats d'ARAG han d'entrar en la pàgina oficial de la companyia (www.arag.es) i registrar-se amb el seu número de pòlissa en l'espai personal ‘Mi ARAG’. A continuació, han de seleccionar l'opció ARAG Smart Contracts de la seva àrea privada, acceptar l'avís legal i ja tindran accés a el servei web.

Ha estat necessari fer canvis durant la pandèmia de COVID-19?
Sí. Sempre estem pendents dels canvis legislatius. I és un fet que l'estat d'emergència i les seves conseqüències econòmiques han generat un entorn legal molt diferent.

Quines novetats s'han inclòs?
Hem generat fins a 11 nous documents legals que preveuen les lleis i decrets actuals en resposta a la pandèmia de la COVID-19. Per exemple, tenim la denegació de la sol·licitud d'ajornament o condonació del pagament de la renda a l'arrendatari, l'annex al contracte d'arrendament d'habitatge per al pagament parcial de renda o moratòria de lloguer, la sol·licitud de moratòria de pagament de deute hipotecari o la reclamació per a resolució contractual i devolució de les quantitats per un abonament de temporada esportiva per causa de la COVID-19.

On es pot trobar més informació?
Qualsevol interessat pot anar al seu mediador i preguntar per les pòlisses d'ARAG, perquè totes inclouen aquest servei. També poden acudir a la web https://www.arag.es/productos/defensa-juridica/documentos-legales/ o veure el següent vídeo informatiu: https://www.youtube.com/watch?v=mqfxriuqht0&feature=youtu.be

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223