Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Què aporten les classes magistrals al Màster del Col·legi?

Els divendres són dies tan intensos com interessants per als alumnes del Màster de Gestió d'Empreses de Mediació del Col·legi. Fa un mes que es van iniciar les classes magistrals en les quals destacats professionals del sector comparteixen el seu coneixement i talent amb els alumnes

Des del passat 15 de gener està en marxa el mòdul de Gestió Empresarial del Màster que organitza el Col·legi sobre Gestió d'Empreses de Mediació d'Assegurances. Aquest mòdul, que coordina Enric Vidal, té com a objectiu donar una visió àmplia de les principals direccions funcionals de qualsevol empresa (Planificació, Comercial, Recursos Humans, Tecnologia o Finances…) que permeti als alumnes gestionar un negoci complex i canviant com és una corredoria avui dia.

Per a això combina sessions acadèmiques amb ponències i xerrades de professionals de referència del sector, de companyies i de corredories, així com col·laboracions puntuals d'experts d'altres sectors. Són classes magistrals que aporten un valor extra als alumnes del Màster gràcies als coneixements, l'experiència i el talent dels experts que participen.

La sessió inaugural va ser a càrrec de Jordi Rivera, CEO de DAS i referent europeu en transformació digital aplicada a les assegurances, que va fer una interessant reflexió sobre els reptes de futur als quals s'enfronta el sector i especialment la mediació.
Per a complementar la part de planificació estratègica vam comptar amb Marià Rigau, CEO d'ARAG; Carmina Homs, Directora de Ferrer&Ojeda; i Marta Oller, Directora d'Oller Associats, que van explicar la seva visió sobre importància de planificar, tant en les companyies d'assegurances com en la mediació.

En l'apartat de Direcció Comercial, Jordi Rossich, Director Territorial de REALE; Jordi Rubio, Director del canal de mediació de DKV; i Ramón Pujol, Director Territorial de MAPFRE, van explicar als alumnes les claus de l'èxit en la direcció de vendes sota la perspectiva d'una companyia generalista, una especialista i una altra omnicanal.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223