Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Com afecta a l'assegurança els canvis en la normativa mediambiental #WebinarsMediadors

El Col·legi i la Fundació Auditorium et conviden que participis en el webinar gratuït que Zurich ofereix dijous que ve 15 d'abril, en el qual s'analitzaran les implicacions que tenen per a l'assegurança els canvis en la normativa mediambiental

 

La Fundació Auditorium i el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona et conviden al webinar de Zurich, per conèixer quins són els objectius amb els quals es sustenta la Responsabilitat Medioambiental i com afecta als operadors les últimes modificacions en la Normativa Mediambiental. La sessió començarà a les 10:00 hores del dijous 15 d’abril.

A través de casos pràctics, coneixerem quin és el protocol d'actuació que cal seguir davant un sinistre mediambiental, per què cal assegurar la Responsabilitat Mediambiental dels operadors i com la pòlissa de Zurich dona resposta a les exigències de la Llei de Responsabilitat Mediambiental 26/2007.

Savina Macià Puig, Responsable de Medi Ambient en Zurich España, Javier Royo, Subscriptor Especialista de Riscos Ambientals d'Empreses i Pepe Carretero, Tramitador Especialista de Sinistres Ambientals, seran els encarregats d'explicar els objectius de la Responsabilitat Mediambiental i les darreres modificacions de la normativa. Ens ajudaran a diferenciar les cobertures d'una pòlissa de Responsabilitat Mediambiental versus una pòlissa Mediambiental de Garantia Financera Obligatòria i a conèixer el protocol d'actuació davant un sinistre d'aquestes característiques.

Per participar en aquest webinar gratuït cal que t’inscriguis aquí.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223