Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

ASISA signa amb el Col·legi

La companyia ASISA i el Col·legi de Barcelona han signat un acord de col·laboració per fomentar la formació del Col·legiats Barcelonesos.

La companyia especialitzada en assistènvia sanitària, ASISA ha iniciat una pla d'expansió a Catalunya i en especial a la província de Barcelona per ampliar la seva quota de mercat. Després de 10 anys des de la seva incorporació al món de les pòlisses privades, i amb una notòria trajectòria en l'àmbit dels treballadors públics en el global d'Espanya, ha decidit apostar per el mercat català on fins fa poc actuava la seva casa matriu, Assistència Sanitària Col·legial.

Una de les seves principals estratègies actuals es reforçar el canal de la mediació que considera "indispensable" per augmentar la seva presència en el territori. Per això, s'han compromès amb el Col·legi de Barcelona i la Fundació Auditorium amb un acord de col·laboració per el que participaran en el pla formatiu en l'òrgan col·legial i en les activitats organitzades per aquest mateix.

La mediació un aliat

La signatura de l'acord es va fer el passat dia 21 de novembre amb la presència de la Dra. Solvas Martínez, i del presidents del Col·legi, Lluís Ferrer. Els dos van assegurar que "ASISA es un referent en l'àmbit de l'assegurança de Salud en tot l'Estat, per el que la seva aposta per nosaltres i en el de la mediació en general ens enorgulleix i ens complau". Per la seva part, la Dra. Solvas Martínez va reconèixer el mèrit de la mediació en el creixement del mercat assegurador català del que es va dir "és un mercat amb molta tradició i cultura asseguradora i on els mediadors juguen un paper esencial". Per aquest motiu, va explicar, "aquest acord es el inici d'una sèrie d'activitats amb la mediació catalana que s'anirà intensificant i que volem dur a terme mitjançant una aposta ferma per aquest canal que segur ens repercutirà en el creixement del nostre projecte".

La implicació de la companyia en l'agenda formativa i d'activitats del col·legiats començarà amb aquest nou any 2018.

ASISA actualment

L'entitat compte actualment bora els 2 milions d'assegurants, dels quals 62.000 estan a Catalunya. El perfil de client majoritari es un particular tot i que gaudeix d'una amplia implantació entre els funcionars públics, aproximadament 600.000.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223