Fundació Auditorium

La Fundació Auditorium es el centre de formació continuada en matèria d'assegurances del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona, que va ser constituida el dia 5 de juliol de 1995 i es regeix per la Llei Catalana de Fundacions 4/2008 de 24 d'abril, Llibre tercer del Codi Civil de Catalunya relatiu a les persones jurídiques sense ànim de lucre. Així com indiquen els seus Estatuts, neix com a Fundació mixte, docent, cultural, de caràcter particular i privat, així com de naturalesa permanent.

L'objectiu de la fundació es la promoció social de la figura i imatge del mediador d'Assegurances i dels seus serveis professionals. Per assolir aquests objectius organitza i gestiona Conferències, Cursos, Jornades, Tallers i un Màster dirigits a l'actualització dels coneixements dels mediadors d'Assegurances i els seus empleats, així com també per a professionals d'entitats asseguradores i organitzacions o empreses del sector.

Aquesta relació d'activitats i finalitats no es limitativa, i la Fundació Auditorium treballa amb plena llibertat per a poder pojectar la seva actuació cap a qualsevol finalitat esmentada anteriorment o qualsevol altre que coincideixi amb l'esperit de la mateixa. A més, podrà atorgar  discrecionalemnt els seus beneficis a les persones o entitats que siguin mereixedores d'elles.

El gobern, administració i representació de la Fundació es confia de manera exclusiva al seu Patronat.

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Teléfono: 932153223

Para suscribirse y recibir nuestras noticias introduzca sus datos.
Aviso Legal