La indústria asseguradora es compromet amb la Setmana Mundial

Un total de 23 empreses del sector són patrocinadores de l’acte del Col·legi

sponsor

La proposta de la Setmana Mundial 2022 compta amb el patrocini de 23 companyies del sector, que amb les seves aportacions fan possible celebrar, un any més, aquesta festa de la mediació d’assegurances a Barcelona. “La implicació i fidelitat de les companyies ens permet plantejar una trobada amb un contingut de qualitat que contribueixi a enfortir la proposta de la mediació”, afirma Francesc Santasusana, president del Col·legi.

La gran majoria de sponsors habituals de l’esdeveniment del Col·legi s’han compromès, un any més, amb la festa del Col·legi. Francesc Santasusana, president del Col·legi, assegura que “estem molt agraïts per la resposta que hem tingut per part de les companyies”.

Com tots els anys, els patrocinis s’han dividit en tres categories en funció de l’aportació econòmica a l’acte i que proporcionen diferents nivells de protagonisme i visibilitat. En aquesta edició, la categoria Patrocinador està formada per Allianz, Arag, Asisa, AXA, CA Life – MGC Mútua, Catalana Occidente Assegurances, FIATC, Generali, MAPFRE i Zurich; la de Col·laborador la integren Reale; mentre que la de Suport està formada per Asefa, DAS, DKV, Iris Global, Liberty Seguros, MGS Seguros, MPM Software, Mútua de Propietaris, Plus Ultra, Sanitas, Santalucía Seguros i Segurcaixa Adeslas.

Últimes notícies

Este sitio web utiliza cookies y solicita sus datos personales para mejorar su experiencia de navegación.