Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Estamos Seguros

Biblioteca Mediario

Mediario

La publicació d'informació mensual del Col·legi fa més de 15 anys. Desde aqui podràs accedir a la Biblioteca de Mediario i veure tots els Mediarios desde l'any 2015 fins a la data d'avui.

Últimes notícies

El Màster en Gestió d'Empreses de Mediació d'Assegurances, una oportunitat única

El Màster en Gestió d'Empreses de Mediació d'Assegurances és una oportunitat única d'adquirir tots els coneixements necessaris per a poder desenvolupar l'activitat mediadora al més alt nivell.

Llegeix més...

Novetats en el Mòdul Jurídic, un dels mòduls d'inici de la XI edició del Màster

El XI Màster en Gestió d'Empreses de Mediació d'Assegurances incorpora diferents novetats, entre elles, per l'obtenció del Títol del Grup A.

El proper mes d'octubre començarà una nova edició del Màster en Gestió d'Empreses de Mediació d'Assegurances que, recordem, és l'únic màster de grau universitari específic per a negocis mediadors i amb doble titulació, el que permet acollir-se a un pla de convalidació als titulats del Grup A.

Llegeix més...

Qui són els mediadors d'assegurances més influents a Twitter?

L'índex d'influència de Mutua de Propietarios identifica les comptes més influents per estar al dia en la mediació d'assegurances.

Ruiz Re Correduria, Carlos Lluch i el Consejo General de los Colegios de Mediadores de Seguros formen part del col·lectiu més influent en la xarxa de microblogging.

Llegeix més...

"Coaching" és "coaching", o la relació de l'autèntic mediador amb el seu client

Fa unes setmanes va arribar a les meves mans, casualment, la tesi doctoral de María Engracia Duarte María dos Santos Mendoça Belo, que està doctorant a la Complutense de Madrid, Facultades de Ciencias de la Información, Dpto. de Historia de Comunicación Social.

Però això no és el que més em va cridar l'atenció, si no el títol de la seva tesi: "La relació entre les característiques personals del Coach i els beneficis provinents del Coaching en el desenvolupament professional dels col·laboradors, segons la perspectiva del Directors de Recursos Humans".

Llegeix més...

Descarrega aquí la informació complerta del Màster

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223

Per subscriure’s i rebre les nostres notícies introdueixi les seves dades
Avís Legal