Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Estamos Seguros

Biblioteca Mediario

Mediario

La publicació d'informació mensual del Col·legi fa més de 15 anys. Desde aqui podràs accedir a la Biblioteca de Mediario i veure tots els Mediarios desde l'any 2015 fins a la data d'avui.

Últimes notícies

El Sant Jordi Club acollirà la Setmana Mundial 2019 el proper 29 d’octubre

La trobada anual del Col·legi de Barcelona s’ubicarà aquest any en aquesta sala construïda per les olimpíades del 92 i que ha acollit esdeveniments únics.

La Setmana Mundial de l’Agent i el Corredor d’Assegurances del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona es celebrarà aquest any el dia 29 d’octubre al Sant Jordi Club. Així, la 45a edició de la celebració anual dels mediadors barcelonesos es desplaça fins un altre escenari d’excepció de la capital catalana, en aquesta ocasió, vinculat a un dels moments històrics de la ciutat: les olimpíades de 1992.

Llegeix més...

Renovació de l'acord amb Caser

Un any més CASER ha renovat el seu acord amb el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona. Per part del Col·legi varen estar presents el seu president, Lluís Ferrer, i la gerent, Sandra Serra. Mariano Cugueró, Director Territorial de Caser i Alèxia Blaya Directora Comercial Corredors Est, varen ser els encarregats de ratificar l’acord per part de la companyia.

Llegeix més...

La Fundació Auditorium organitza un curs per convertir el relleu generacional en una oportunitat de creixement

La formació, que tindrà lloc el proper 4 d'abril, està dirigit a gerents i propietaris de corredories.

La Fundació Auditorium del Col·leo de Mediadors d'Assegurances de Barcelona impartirà el proper dia 4 d'abril el curs "Professionalització i creixement d'empreses familiars". Aquesta formació està dirigida a gerents i propietaris de corredories d'origen familiar que tinguin o hagin de tenir a membres de diverses generacions treballant a l'empresa.

Llegeix més...

Mapfre i la Fundació Auditòrium desenvolupen un programa de formació en Vida i Pensions per a mediadors

El cicle formatiu consta de quatre sessions i té un enfocament clarament comercial per a la distribució de productes de Vida i Pensions

Llegeix més...

Descarrega aquí la informació complerta del Màster

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223

Per subscriure’s i rebre les nostres notícies introdueixi les seves dades
Avís Legal