Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Estamos Seguros

Biblioteca Mediario

Mediario

La publicació d'informació mensual del Col·legi fa més de 15 anys. Desde aqui podràs accedir a la Biblioteca de Mediario i veure tots els Mediarios desde l'any 2015 fins a la data d'avui.

Últimes notícies

L’entrada en vigor del Reglament Europeu de Protecció de Dades (II)

En aquest segon article dedicat a aquest Reglament tractarem alguns altres interrogant que s’observa que mantenen oberts respecte a les obligacions i canvis precisos per adaptar-se a aquesta norma; també , de certs enteniments o interpretacions que es difonen en el mateix.

Llegeix més...

L'Assessoria Tècnica ha de buscar la satisfacció de tres punts de vista: el tècnic, el relacional i el col·laboratiu

En aquest primer tex de l'any 2018 voldria presentar-me com a nou responsable de l'assessoria tècnica del Col·legi de Mediadors d' Assegurances de Barcelona. Volia, en primer lloc, compartir amb vosaltres, companys de professió, l'alegria i satisfacció de succeir a Pere Prats, amic i company, qui fins ara ha ocupat aquest departament amb un inigualable nivell professional. Estic convençut que el conjunt de professionals que conformem el Col·legi ens ha estat de gran valor la seva aportació, reflectida en una pluralitat d'articles, comentaris i dictamens al llarg de tots aquests anys. Des d'aquí li desitgem el millor en aquesta nova etapa. Gràcies per tot, Pere! Pel que fa a mi, he desenvolupat la meva carrera professional en els departaments de subscripció de diverses asseguradores, sempre a la ciutat de Barcelona.

Llegeix més...

L'entrada en vigor del Reglament Europeu de Protecció de Dades

Aquest reglament entra en vigor el pròxim 25 de maig de 2018 amb nombrosos interrogants que sembla que es tracten d'agreujar amb la divulgació d'interpretacions preocupants i sense el mínim recolzament. I tot això per raons que qui subscriu desconeix, o prefereix desconèixer.

Llegeix més...

Insurance World Clhallenges 2018 reuneix més de 450 professionals de l'assegurança amb experts internacionals i Insurtechs

L´última edició de Insurance World Challenges ha estat un gran èxit d'assistència i repercussió, amb més de 8 milions d'impactes a les xarxes.

Més de 450 assistents s'han donat cita aquest dijous 15 de març a Insurance World Challenges 2018. Organitzat per Comunity of insurance, i sota el lema "La tecnologia transformadora de la indústria asseguradora", l'esdeveniment va tenir lloc a la "Real Fábrica de Tapices de Madrid", que va acollir interessant idees sobre les claus de futur de la indústria asseguradora a través de la innovació, la tecnologia i l'impuls de les persones.

Llegeix més...

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223

Per subscriure’s i rebre les nostres notícies introdueixi les seves dades
Avís Legal