Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

MediarioTV

 

Mediario Dossier

Biblioteca Mediario

Mediario

La publicació d'informació mensual del Col·legi fa més de 15 anys. Desde aqui podràs accedir a la Biblioteca de Mediario i veure tots els Mediarios desde l'any 2015 fins a la data d'avui.

Últimes notícies

Un vídeo per potenciar el paper de la mediació en l'assegurança de la llar

Comparteix aquest contingut amb els teus contents comercials per potenciar l'assessorament dels experts en assegurances

El Col·legi llança avui un nou vídeo en què es posa en valor l'aportació d'agents i corredors en l'assegurança de la llar. Una nova oportunitat per reforçar la figura dels mediadors. Comparteix-ho amb els teus contactes comercials.

Llegir-ne més...

7 claus de l'assegurança del teu habitatge que has de conèixer

El vostre mediador d'assegurances us assessorarà en el moment de la contractació i també durant la vigència de la pòlissa

 
L'assegurança de la llar és la més habitual de totes les assegurances només superada per la de cotxes, segons reflecteixen les dades del mateix sector. L'habitatge és un dels béns més preuats i no exempt de riscos. Però cada vegada més, la pòlissa de la llar va més enllà de les cobertures clàssiques que es limiten al que passa a les quatre parets de l'habitatge i amplia la seva protecció al que passa als membres de la família siguin on siguin.

Llegir-ne més...

Promoció dels experts en assegurances a 'La Vanguardia'

La capçalera líder dels mitjans digitals difon una campanya de banners per donar a conèixer el vídeo relacionat amb les pòlisses de llar


La nova acció de la campanya 'Per a què serveix un mediador?' té presència a 'La Vanguardia' per aconseguir la màxima divulgació de el vídeo que promociona l'assessorament d'agents i corredors a la contractació de la pòlissa de la llar. La capçalera de el Grup Godó és líder d'audiència a la premsa digital tant a Catalunya com a Espanya.

Llegir-ne més...

Com transportar material d'esquí al cotxe

Jordi Marí, advocat d’ARAG, explica com transportar i col·locar esquís i taules de snowboard en el teu vehicle per evitar multes i no exposar la teva seguretat ni la dels altres.


El Reglament General de Circulació estableix com hem de transportar i col·locar material com esquís o taules de surf de neu en el nostre vehicle. No seguir les regles no només ens exposa a ser multats, sinó que pot comportar un risc per a la nostra seguretat.

Llegir-ne més...

Luis Vallejo (Plus Ultra Seguros): “Volem acompanyar la mediació en la seva adaptació a l'evolució del mercat”

El responsable comercial afirma que l'estratègia de l'asseguradora "sempre s'ha fonamentat a la figura del mediador professional"Luis Vallejo, director general adjunt comercial de Plus Ultra Seguros, ens explica quins són els objectius de la companyia per al proper any i l'aposta pels mediadors professionals i la digitalització

Luis Vallejo, director general adjunt comercial de Plus Ultra Seguros, ens explica quins són els objectius de la companyia per al proper any i l'aposta pels mediadors professionals i la digitalització.

Llegir-ne més...

Què pot causar l'absentisme laboral?

La salut, el treball en si i els motius personals són les principals raons

Es considera absentisme laboral a l'absència del lloc de treball i de les responsabilitats que li corresponen incomplint les condicions establertes al contracte laboral. L'absentisme és present a tot tipus d'empreses, àmbits i sectors laborals. Pot aparèixer per raons externes, com ara el cicle econòmic; o internes, com ara l'ambient laboral, els companys, la relació amb els directius o la pròpia motivació personal.

Llegir-ne més...

La banca s'agafa fort a les assegurances

El 56% dels resultats de la banca tenen el seu origen en el negoci assegurador

Les dades no deixen lloc al dubte: el 56% del resultat de la banca enguany procedeixen del negoci assegurador. Un percentatge que s'ha disparat a conseqüència de la covid, però que deixa clar el gir radical del negoci bancari i la seva dependència de la comercialització de productes asseguradors. Una raó més per a reforçar l'oferta de valor dels veritables experts en assegurances.

Llegir-ne més...

El Govern central aposta pels plans de pensions d'empresa

L'avantprojecte de pressupostos potencia aquests plans amb incentius fiscals i un nou model en el qual el Govern actua com a promotor


Els pressupostos del Govern central per a 2022 confirma la intenció de l'executiu de Pedro Sánchez d'apostar pels plans de pensions d'empresa en detriment dels plans individuals que són els més estesos. L'objectiu és que en deu anys el 48% de la població tingui un d'aquests plans.

Llegir-ne més...

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223