Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Estamos Seguros

Biblioteca Mediario

Mediario

La publicació d'informació mensual del Col·legi fa més de 15 anys. Desde aqui podràs accedir a la Biblioteca de Mediario i veure tots els Mediarios desde l'any 2015 fins a la data d'avui.

Últimes notícies

Els assessors del Col·legi compartiran coneixements on-line

L'equip d'assessors del Col·legi desenvoluparan sessions a través d'una plataforma de videoconferències per divulgar consells d'utilitat en l'actual situació.El Col·legi fa un pas més en la seva ampliació de serveis i en els pròxims dies posarà en marxa sessions divulgatives a través de Zoom, una de les eines de videoconferències més conegudes i que en aquests dies de confinament està aconseguint una gran popularitat i reconeixement. Els assessors del Col·legi seran els encarregats de transmetre coneixements a través d'aquesta eina que permet la comunicació multidireccional i que és totalment gratuïta.

Llegir-ne més...

Assegurances des de l'origen dels temp

En moments d'angoixa com l'actual, és un exercici interessant remuntar-se a l'origen dels productes i serveis asseguradors.

Podria dir-se que el segur existeix des que existeix l'home. És una exageració, però la realitat és que els primers indicis d'assegurances daten de l'Edat Antiga, quan homes i dones vivien en petites comunitats i feien front conjuntament als problemes individuals de cadascun en activitats com la caça o la cerca d'aliments.

Llegir-ne més...

Nova ona d'ajudes per a autònoms i pimes

El Govern aprova una extensió de mesures econòmiques per a minimitzar el gran impacte de la pandèmia.

El Govern ha anunciat un altre paquet de mesures per a ajudar al fet que autònoms i pimes puguin superar la tremenda crisi que està causant la pandèmia de coronavirus que s'estén per tot el món.

Llegir-ne més...

Corredors d’assegurances contra el coronavirus

ADECOSE, Aunna, CIAC, Cojebro, E2K, Espabrok, Fecor i el Consejo General participen en una campanya de Creu Roja per a recaptar fons contra la pandèmia. Comptem amb la teva ajuda!

Les associacions que representen als corredors d'assegurances i també els Col·legis de Mediadors a través del Consejo General s'han afegit a l'ona de solidaritat que ha despertat en la societat la pandèmia del COVID-19. ADECOSE, Aunna, CIAC, Cojebro, E2K, Espabrok, Fecor i el Consejo General han posat en marxa la iniciativa: 

#CorredoreSegurosContraCOVID-19

Llegir-ne més...

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223