Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Estamos Seguros

Biblioteca Mediario

Mediario

La publicació d'informació mensual del Col·legi fa més de 15 anys. Desde aqui podràs accedir a la Biblioteca de Mediario i veure tots els Mediarios desde l'any 2015 fins a la data d'avui.

Últimes notícies

La futura llei hipotecària: El final de la venda de productes asseguradors vinculats?

El text que es discuteix en el Congreso de los Diputados recull alguna de les demandes històriques dels Mediadors d'Assegurances però falta veure el grau de compliment real.

El projecte de la llei de crèdit immobiliari recull la prohibició de les vendes que vinculen, de manera obligatòria, la hipoteca amb la contractació d'altres productes financers. Es tracta d'una primera victòria en l'antiga lluita dels Mediadors d'Assegurances i les entitats bancàries, perquè no s'imposin determinats productes asseguradors als clients de préstecs hipotecaris, essencialment.

Llegeix més...

L’entrada en vigor del Reglament Europeu de Protecció de Dades (II)

En aquest segon article dedicat a aquest Reglament tractarem alguns altres interrogant que s’observa que mantenen oberts respecte a les obligacions i canvis precisos per adaptar-se a aquesta norma; també , de certs enteniments o interpretacions que es difonen en el mateix.

Llegeix més...

L'Assessoria Tècnica ha de buscar la satisfacció de tres punts de vista: el tècnic, el relacional i el col·laboratiu

En aquest primer tex de l'any 2018 voldria presentar-me com a nou responsable de l'assessoria tècnica del Col·legi de Mediadors d' Assegurances de Barcelona. Volia, en primer lloc, compartir amb vosaltres, companys de professió, l'alegria i satisfacció de succeir a Pere Prats, amic i company, qui fins ara ha ocupat aquest departament amb un inigualable nivell professional. Estic convençut que el conjunt de professionals que conformem el Col·legi ens ha estat de gran valor la seva aportació, reflectida en una pluralitat d'articles, comentaris i dictamens al llarg de tots aquests anys. Des d'aquí li desitgem el millor en aquesta nova etapa. Gràcies per tot, Pere! Pel que fa a mi, he desenvolupat la meva carrera professional en els departaments de subscripció de diverses asseguradores, sempre a la ciutat de Barcelona.

Llegeix més...

L'entrada en vigor del Reglament Europeu de Protecció de Dades

Aquest reglament entra en vigor el pròxim 25 de maig de 2018 amb nombrosos interrogants que sembla que es tracten d'agreujar amb la divulgació d'interpretacions preocupants i sense el mínim recolzament. I tot això per raons que qui subscriu desconeix, o prefereix desconèixer.

Llegeix més...

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223

Per subscriure’s i rebre les nostres notícies introdueixi les seves dades
Avís Legal