Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

WebinarsMediadors

Biblioteca Mediario

Mediario

La publicació d'informació mensual del Col·legi fa més de 15 anys. Desde aqui podràs accedir a la Biblioteca de Mediario i veure tots els Mediarios desde l'any 2015 fins a la data d'avui.

Últimes notícies

El virus impulsa la telemedicina

La sanitat pública i la privada aposten per l'atenció remota per a optimitzar els seus recursos i proporcionar un millor servei als pacients.

La telemedicina ha crescut molt durant la pandèmia. Ja era una tendència a l'alça, però la situació de col·lapse sanitari viscut a causa de la Covid-19 i l'esclat obligat del teletreball han disparat els serveis d'atenció mèdica a distància. Moltes companyies asseguradores han posat les seves plataformes de telemedicina al servei de la societat durant la crisi del Coronavirus i la sanitat publica s'ha sumat també a aquest corrent. És clar que la Covid-19 ha causat un impacte enorme a tot el món i els seus efectes han estat múltiples. Per exemple, la saturació dels sistemes sanitaris ha complicat molt l'atenció als pacients d'altres especialitats. I davant aquesta situació, la telemedicina ha guanyat adeptes. 

Llegir-ne més...

“Ara mateix el client està demandant més l'assessorament de la mediació”

Luis Vallejo, Director General Comercial de Plus Ultra Seguros, relata en aquest vídeo la preferència dels clients per contractar a través d'agents i corredors en aquests moments més que mai

El Director General Comercial de Plus Ultra Seguros, Luis Vallejo, ens explica en aquest vídeo com ha viscut la seva companyia el confinament i les lliçons que extreu de cara al futur. Vallejo assegura que la mediació té ara més reconeixement per part dels clients, que en temps d'incertesa agraeixen l'assessorament professional.

Sí, vull... assegurar les meves noces

Diversos productes asseguradors cobreixen els riscos derivats de la cancel·lació de la celebració nupcial.

No és del tot habitual pensar a contractar una assegurança de cancel·lació de noces. Es tracta d'un moment de felicitat en el qual pocs pensen en la possibilitat d'haver d'afrontar la suspensió d'aquesta celebració a causa de desavinences en la parella, problemes de salut o fenòmens de la naturalesa que obliguin a variar els plans. Però la realitat és que aquestes coses passen, afortunadament poques vegades, però passen i tenir una assegurança que ens cobreixi les despeses ocasionades per la cancel·lació és molt útil.

Llegir-ne més...

Les 10 claus de la transformació digital

Les empreses afronten el repte de culminar la digitalització de totes les seves activitats i de tots els seus departaments.

El món ha experimentat en els últims vint anys una transformació sense precedents. I aquest canvi ha afectat a pràcticament tots els aspectes de la nostra vida. El factor essencial del canvi ha estat el gran desenvolupament de la tecnologia que ha propiciat una nova manera de consumir i una nova manera d'estar en contacte amb el client.

Llegir-ne més...

Desconfinament: represa dels terminis processals i administratius

Montse Martín, advocada d'Arag, ens explica com es reactivaran els tràmits processals i judicials que van quedar suspesos per l'estat d'alarma

El passat 14 de març de 2020 es va decretar l'estat d'alarma per a fer front a la situació de pandèmia provocada per la COVID-19. Aquest estat d'alarma va ocasionar la redacció del RD 463/2020 amb modificacions en l'RD 465/2020 i altres disposicions excepcionals en què es va aprovar la suspensió de tots els terminis processals i administratius. A partir d'aquest moment, tots els tràmits judicials i administratius van quedar en suspens. Quan es reactivaran?

Llegir-ne més...

Les claus per assegurar una bona renovació de cartera #WebinarsMediadors

Fidelitzar als clients en temps de crisis és més important que mai. Enric Vidal ens explicarà com fer-ho en un webinar dimecres 10 de juny a les 10.00 hores

En moments de crisis o dificultats, el primer propòsit de qualsevol empresa és conservar als seus clients. La renovació de cartera en el sector assegurador sempre és rellevant, però en un context com l'actual és vital. Si estàs interessat a conèixer noves claus per fidelitzar als teus clients, participa el dimecres 10 de juny a les 10.00 hores en el webinar d'Enric Vidal, assessor de Vendes i Màrqueting del Col·legi.

Llegir-ne més...

Consells per comunicar amb èxit durant la desescalada

 La necessitat de recuperar les vendes i adequar-se a la 'nova realitat' modifica la manera de comunicar-se amb els clients.

En ple procés de tornada a la (nova) normalitat, grans i petites empreses, comerços, restaurants i altres negocis es topen amb la necessitat de tractar de recuperar el temps perdut i per a això necessiten comunicar-se amb els clients i llançar missatges al mercat per a incentivar les vendes. Però la pandèmia ha afectat també tant a la manera de comunicar com al que es comunica. Tot està mediatitzat pel virus i tot el que comporta: por, incertesa, mesures de contenció del contagi... Aquestes són algunes claus per a comunicar durant l'actual fase de desconfinament que són aplicables a la mediació.

Llegir-ne més...

“Els mediadors aporten personalització i confiança”

 Juan Ignacio Querol, Director General de MGS Seguros, explica en aquest vídeo els ensenyaments que la crisi del coronavirus ha deixat en la companyia i com enfoca el futur.

El Director General de MGS Seguros, Juan Ignacio Querol, respon en aquest vídeo a les preguntes de Mediario News sobre com ha viscut la seva companyia el confinament i les lliçons que extreu de cara al futur. Querol destaca el paper i la importància de la mediació en l'etapa post-pandèmia.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223