Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Assessories

Un dels principals actius  que aporta el Col·legi són les seves assessories. En elles el col·legiat rep els aclariments necessaris sigui de manera presencial o bé per correu electrònic o a través del telèfon, sense que això comporti un cost addicional a la seva quota col·legial.

Els informes de les diferents assessories estan disponible en l’àrea de descàrregues d’aquest espai web. També es fan arribar als col·legiats per mitjà dels diferents canals de comunicació del Col·legi (Mediario i newsletter principalment) o en conferències temàtiques gratuïtes per als col·legiats. Anualment s’edita un recull de notes tècniques on es recopilen tots els informes publicats al llarg de l’exercici.

Assessoria Fiscal i Mercantil

Ortemesa i Crowe Horwath són els encarregats de donar resposta a les consultes derivades de qüestions tributàries, mercantils i comptables. Els seus socis, amb amplia experiència en el sector de la mediació, atenen els dubtes dels col·legiats i els del propi Col·legi en aquestes àrees. Gràcies a la seva col·laboració, juntament amb la d’altres assessors, es pot realitzar cada inici d’any una conferència a la seu del Col·legi on s’analitzen les principals novetats legislatives que afecten o poden afectar als professionals de la mediació.

Assessoria Jurídica

L’assessoria jurídica és una de les de més tradició en el Col·legi. És un òrgan de servei que té la missió de facilitar la interpretació de la normativa i legislacions vigents que afectin als mediadors. Les consultes legals derivades de la seva activitat professional es poden fer tant per correu electrònic com en presència a les instal·lacions col·legials en hores convingudes. El Dr. Josep Lluís Fernández és el responsable d’aquesta àrea d’assessoria.

Assessoria Tècnica

L’assessoria tècnica atén consultes relatives a la interpretació dels productes asseguradors, les seves prestacions, serveis o sinistres, les entitats asseguradores del mercat i els procediments de contractació de riscos, garanties i capitals per part dels mediadors. Així es resolen dubtes i es donen solucions a possibles divergències entre el mediador i la companyia, entre el mediador i el client, o fins i tot entre dos mediadors referents a aquests temes. El responsable d’aquesta assessoria és el Sr. Josep Calvo Lafita, Llicenciat en dret Graduat en Ciències Polítiques i de la Administració i Mediador d'Assegurances Titulat. Actualment és Director del Departament de sinistres a AON de Catalunya i Balears.

Assessoria Laboral

Aquesta assessoria està a càrrec d’un equip d’advocats i economistes del bufet Crowe Horwath JGBR que es centra en les consultes dels mediadors en aquests àmbits específics i presta un servei de primer nivell que aporta respostes d’una manera ràpida i concisa. També són els encarregats de confeccionar el manual laboral que el Col·legi posa a disposició per tots els seus mediadors anualment.

Assessoria de Marketing i Vendes

Servei d’assessorament per tots els col·legiats que dona resposta a les principals preocupacions d’aquests en matèria de tècniques de captació i desenvolupament de nou negoci;  i en tècniques de fidelització i retenció de clients. El responsable del servei és el Sr. Enric Vidal Alsina, especialista en màrqueting i vendes en el sector assegurador, Soci Director de Sales in Motion. Aquest servei de recent creació és una mostra de la capacitat d’adaptació i el dinamisme que caracteritzen a aquest Col·legi.


    Assessoria de Recursos Humans

 Posem a la vostra disposició aquesta assessoria especialitzada en el desenvolupament de persones, professionals,            equips i organitzacions.

Alguns del serveis col·legiats gratuïts dels que disposeu en aquesta nova assessoria, són: Informació dobre les millors        pràctiques i programes pel desenvolupament i formació dels professionals, Assessorament en gestió de conflictes entre persones  de l'equip i els diferente departaments de l'organització, Processos d'intel·ligència i Regulació Emocional, Consulta sobre processos de Gestió del Canvi i Desenvolupament del Lideratge en Equips d'Alt Rendiment, entre d'altres. Aquesta assessoria corre a càrreg d'en Josep Gendra, Llicenciat en Psicologia de la Educació, Executive Coach i Formador. Especialista en el Desenvolupament de professionals, directius i equips de persones en el Sector Serveis.

   Assessoria de Tecnologia, Presència i Màrqueting Digital

 Aquesta nova assessoria, igual que les anteriors, es totalment gratuïta per els col·legiats, especialitzada en Tecnologia,    presència i marketing digital.

 Alguns dels serveis dels que disposa aquesta assessoria son, Avaluació de la Presència digital de la corredoria:              pàgina web, comunicacions, xarxes socials.... Consultes relacionades amb tècniques digitals de captació   de nous assegurats: SEO, Publicitat digital, Social adds. Revisió dels objectius digitals de l'empresa. Estratègies digitals de fidelització de cartera.

 L'assessoria és a càrrec de Pau Llambí Feliu, CEO en Marketers Group, Formador, Blogger i Emprenedor digital. Soci-Marketing Manager de Segurbonus.

 Addicionalment als propis serveis d’assessorament totes les assessories elaboren periòdicament informes o notes tècniques sobre aquells temes d’especial interès per la mediació o sobre els que s’han rebut nombroses consultes. Anualment el Col·legi edita un volum on consten tots aquests informes. Tant el resum anual con les notes individuals estan sempre disponibles a la zona de descàrregues d’aquest web.

Els recordem que per efectuar una consulta a qualsevol dels nostres assessors pot contactar mitjançant el formulari que apareix a continuació. Si prefereix ser atès en persona a les nostres instal·lacions pot demanar cita prèvia a través de la mateixa via.

 

Si us plau, indiqueu un nom.

Si us plau, indiqueu l'empresa.

Si us plau, indiqueu un e-mail.

Si us plau, indiqueu un telèfon.

Si us plau, indiqueu una opció d'assessoria.

Si us plau, indiqueu una consulta.

Tipus d'arxiu no admès

Extensions d'arxiu permeses: .doc, .docx, .txt, .pdf, .odt, .zip

Verificació
Actualitzar Verificació incorrecta

Introduïu el text de la imatge

Si us plau, accepteu les condicions d'ús.

 

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223