Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Representació

La representació col·legial es fa de forma directa en la Junta Consultiva de l’Assegurança de la Generalitat de Catalunya, la Junta de Govern de la patronal de mediadors AEMES, el Consell de Col·legis de Catalunya. Adicionalment mitjançant la seva partinència al Consejo General de Colegios de Mediadores de Seguros els col·legiats també estan representats en altres institucions.
 
El Consejo és membre nat de la Junta Consultiva d'Assegurances i Fons de Pensions, òrgan assessor del Ministeri d'Economia i Competitivitat, en els assumptes concernents a l'ordenació i supervisió de les assegurances privades, plans i fons de pensions i mediació en assegurances privades. Addicionalment el Consejo General pertany des dels seus inicis a les principals organitzacions internacionals de professionals de l’assegurança, com el BIPAR (Bureau International des Producteurs d’Assurances et Réassurances) i COPAPROSE (Confederación Panamericana de Productores de Seguros) amb l’objectiu de conèixer de primera ma i participar en totes aquelles iniciatives de caire internacional rellevants per a la mediació d’assegurances.

El Consejo és l’impulsor del CNS (Centro de Negocios del Seguro) on participen les principals entitats asseguradores que operen a l’estat espanyol i des d’on es treballa per redefinir el sistema de relacions entre les asseguradores i la mediació professional. Fruit d’aquesta tasca neixen iniciatives com el Codi de bones pràctiques, document que pretén complementar la normativa vigent definint certs aspectes bàsics de la relació mercantil i administrativa entre mediadors i entitats.
Des d’una perspectiva més transversal el Col·legi també forma part de La Intercol·legial, una associació que agrupa més de 200.000 col·legiats de diferents sectors professionals de Catalunya i que neix per reforçar la presència social dels col·legis professionals, impulsar projectes d’interès comú, actuar com interlocutor amb les administracions i estudiar qüestions que afectin al col·lectiu.


També cal destacar la participació del Col·legi dintre de la comissió de prevenció i assegurances de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223