Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Serveis

Altres avantatges que tenen els col·legiats són els derivats de les noves exigències legals com els relatius a la llei de protecció de dades o la normativa sobre el departament d’atenció al client. Tots aquests serveis són de subscripció voluntària i s’emmarquen dins una política per fer més accessible, comprensible i econòmic el compliment de la normativa vigent. També es contemplen en aquest marc serveis accessoris a la seva activitat professional com els acords amb diverses empreses tecnològiques o altres distribuïdors com Apple o Air France.

Llei de protecció de dades: Aquest servei d’adaptació a la Llei Orgànica de  Protecció  de  Dades  (LOPD)  el  duem a  terme amb  el  Consejo  General mitjançant una plataforma especial aconseguint així una major eficiència i un important estalvi de costos.

Llei de prevenció de blanqueig de capitals: L’adaptació a aquesta normativa es pot efectuar també mitjançant el Consejo General. El fet que els més de 6.000 mediadors del Consejo puguin adherir-se a aquests serveis donen un plus de seguretat a tots aquells que dipositen la seva confiança en aquests professionals.

Normativa sobre el Departament d’Atenció al Client: Més de 450 mediadors de  Barcelona  tenen  aquest  servei  contractat  a  través  del Col·legi qui encarrega aquesta tasca als professionals de JGBR Crowe  Horwath.

Signatura digital: El Col·legi facilita certificats digital del màxim nivell de seguretat  ja  sigui  per  persona  física  o  jurídica.  Aquests  poden  estar inclosos dins el carnet col·legial, amb preus especials i servei d’assessorament personalitzat.

MPM Software: Aquesta firma de software  especialitzada  en  el  món assegurador ofereix a tots els col·legiats un descompte en tots els seus productes d’entre un 5 i un 10%. Addicionalment, i  en  virtut  del  seu acord de col·laboració amb la Fundació Auditorium, participa activament en el programa formatiu aportant ponents a diverses accions de caire tecnològic.

Gecose: Aquest  acord  permet  subministrar  sota  petició  prèvia  vals  de descompte per tots  els col·legiats de desitgin adquirir productes de gestió fastBroker. Els vals es descomptaran directament de la factura de compra d’adquisició  de  primeres llicències de productes fastBroker de Gecose.

Codeoscopic: Aquest acord  subscrit  pel  Consejo  General  estableix  unes condicions  econòmiques  especials  per la contractació del Multitarificador AVANT 2.

Lloyd’s: Aquest és possiblement l’únic servei en exclusiva pel col·lectiu d’agents  que  posa  a  la  seva  disposició  la contractació  d’una assegurança  de  responsabilitat  civil  professional.  Tot  i  que   aquesta assegurança no és obligatòria, la possibilitat que un client reclami directament a l’agent i/o que l’asseguradora opti per repercutir-li la responsabilitat fa que sigui una opció molt interessant.

Pòlissa salut mediació: Les asseguradores especialitzades en el ram salut, Clinicum, DKV i Sanitas, ofereixen  als  mediadors  col·legiats  diferents ofertes  per  tots els mediadors amb interessants condicions econòmiques.
 

Sanos: Gràcies a l’acord amb la Associació catalana de corredories d’assegurances ACCA, el Col·legi pot oferir als seus membres l’adquisició d’una llicencia per aquest programa amb les mateixes condicions que qualsevol dels membres de l’associació.

IDES: El Col·legi i l’Institut d’estudis de la  seguretat  (IDES)  varen  signar un acord   pel   qual  el  Col·legi  passaria   col·laborar   en  els  diferents treballs i estudis que aquesta important fundació realitza  en  l’àmbit  de la prevenció i la seguretat. El Semàfor del risc i l’Observatori del  risc  són les dues publicacions anuals en les que participem anualment i que posem a disposició de tots els mediadors col·legiats

 

Banc Sabadell: Amb el compte Expansió Negocis Plus PRO el Banc ofereix als nostres col·legiats el més complet paquet de productes i serveis financers, especialment dissenyats a la mida de negocis, treballadors autònoms, comerços o petites Empreses. Paral·lelament el Conveni signat aporta valor afegit i significatius estalvis en productes específics, com la Pòlissa de Crèdit, Via T, TPV, etc. tot pensat per garantir les millors prestacions als nostres col·legiats. Els nous clients gaudiran de descomptes sobre la quota col·legial el primer any. Aquests beneficis s'amplien fins als empleats i al nivell familiar de primer grau. 

https://www.bancsabadell.com/cs/Satellite/COBSP390002_SabAtl/Col%C2%B7legi-de-Mediadors-d'Assegurances-de-Barcelona/2000008513649/ca/

Altres serveis: A banda d’aquests serveis de vessant més professional el Col·legi amb col·laboració amb diferents entitats pot oferir també als seus col·legiats tota una sèries d’importants avantatges en diverses empreses de serveis o productes que donen un plus a la quota de col·legiat. Les ofertes i els descomptes de les següents empreses son exclusius per col·legiats i podran trobar més informació al web col·legial o trucant a les oficines del Col·legi.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223