Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Avantatges d’un mediador

Els mediadors d'assegurances són professionals qualificats que col·laboren amb les entitats asseguradores en la distribució d’assegurances.

Contractar una assegurança amb la intervenció i tutela d'un mediador aporta molts avantatges al consumidor, assenyalarem els més importants:

1.- Garantia de professionalitat:

El mediador és un professional amb un alt grau de coneixement de la matèria. Està capacitat i degudament format d'acord amb una legislació molt exigent i completa per poder atendre les necessitats concretes de cada assegurat. Contractar una assegurança amb un mediador és una garantia d'èxit.
 
2.- Assessorament individual i personalitzat

La funció d'un mediador és molt àmplia. Informa i assessora prèviament sobre els productes que millor s'adapten a les necessitats de l'assegurat. S’assegura així que el consumidor queda degudament informat de totes i cadascuna de les garanties i cobertures que pot contractar.

La seva funció però va més enllà de l'assessorament personalitzat, el seu assessorament previ encaminat a orientar en l'elecció més adequada contínua al llarg de la vigència de la seva pòlissa d'acord a les circumstàncies de la mateixa.

El tracte individual i personalitzat, aporta a més confiança, element clau en la gestió d'una assegurança. Ofereix al consumidor una seguretat que sense la seva intervenció quedaria minvada.

3.- Gestió eficaç i servei post - venda

El mediador d'assegurances assisteix permanentment al seu client al llarg de tota la vida del contracte, no només en els tràmits previs a la contractació de la pòlissa sinó també en la gestió i seguiment de la mateixa adaptant-la a les seves necessitats i vigilant el compliment dels contractes per part de les companyies d'assegurances.

A més els mediadors ajuden als assegurats en les gestions per a la tramitació dels seus sinistres agilitzant els tràmits i aportant tots els arguments tècnics necessaris per tal de prestar el millor servei, informant degudament del seu procediment.

4.- Servei sense cost extra per a l'assegurat

Els mediadors d'assegurances, independentment del tipus que siguin, reben els seus ingressos econòmics de les entitats asseguradores. El seu servei no suposa cap cost extra per als assegurats.

5.- Rigor i transparència

El mediador d'assegurances està obligat a tenir la qualificació professional i depenent del tipus de treball que realitzi, la llei preveu un determinat grau de formació, tot això està regulat en la llei 26/2006 del 17 de juliol.

A més, tots els mediadors en actiu estan degudament registrats en un fitxer públic registrat a la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones

http://www.dgsfp.mineco.es/es/Distribuidores/PUI/Paginas/pui.aspx


Aquest fitxer a disposició dels consumidors, és un garantia addicional de transparència i seguretat per al consumidor.

Hi ha diferents tipus de mediadors: agents d'assegurances exclusius, agents d'assegurances vinculats, operadors de banca-assegurances, corredors d'assegurances i reassegurances.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223