Fundació Auditorium

La Fundació Auditorium es el centre de formació continuada en matèria d'assegurances del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona, que va ser constituida el dia 5 de juliol de 1995 i es regeix per la Llei Catalana de Fundacions 4/2008 de 24 d'abril, Llibre tercer del Codi Civil de Catalunya relatiu a les persones jurídiques sense ànim de lucre. Així com indiquen els seus Estatuts, neix com a Fundació mixte, docent, cultural, de caràcter particular i privat, així com de naturalesa permanent.

L'objectiu de la fundació es la promoció social de la figura i imatge del mediador d'Assegurances i dels seus serveis professionals. Per assolir aquests objectius organitza i gestiona Conferències, Cursos, Jornades, Tallers i un Màster dirigits a l'actualització dels coneixements dels mediadors d'Assegurances i els seus empleats, així com també per a professionals d'entitats asseguradores i organitzacions o empreses del sector.

Aquesta relació d'activitats i finalitats no es limitativa, i la Fundació Auditorium treballa amb plena llibertat per a poder pojectar la seva actuació cap a qualsevol finalitat esmentada anteriorment o qualsevol altre que coincideixi amb l'esperit de la mateixa. A més, podrà atorgar  discrecionalemnt els seus beneficis a les persones o entitats que siguin mereixedores d'elles.

El gobern, administració i representació de la Fundació es confia de manera exclusiva al seu Patronat.

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223