Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Formació

Un dels tres pilars fonamentals dels serveis col·legials és la formació i està articulada entorn a la Fundació Auditorium, creada pel Col·legi per garantir la transparència en els recursos que es destinen als plans  formatius.

La col·laboració de les entitats adherides al pla de formació de la Fundació permet oferir cursos i activitats professionals de qualitat, innovadores i amb un alt valor afegit. A més, aquesta col·laboració permet oferir els cursos a un preu molt ajustat.

La col·laboració de la Fundació Auditorium s’estén més enllà de les entitats asseguradores sent els més destacats els signats amb diferents universitats i escoles de negoci, com La Salle, ESIC i la Universitat Abat Oliba CEU; els signats amb entitats sectorials com la Federació de Mutualitats de Catalunya o APCAS; o amb el CECAS que permet a tots els nostres col·legiats accedir a la excel·lent oferta formativa a uns preus molt especials.

Tampoc podem oblidar que gràcies aquest acord subscrit entre la Fundació i el CECAS estem en situació d’oferir als nostres col·legiats la possibilitat de beneficiar-se de les bonificacions previstes en el model de finançament de la Fundació Tripartita per a la formació en l'ocupació. En virtut d'aquest acord la Fundació està facultada per a tramitar les bonificacions que poden percebre les empreses de mediació per a la formació continua dels seus empleats, recuperant així bona part de la inversió efectuada.

La participació en el disseny de les activitats formatives de les entitats adherides així com del claustre de professors i més recentment dels propis col·legiats a través del pla de gestió per competències, ens permet comptar amb els beneficis de la pluralitat, el diàleg i la col·laboració mútua. Aquests esforços es veuen reflectits en un programa d’activitats constantment actualitzat que es pot consultar a través de la nostra agenda on line.

El nostre curs més prestigiós és el Màster en Gestió d’Empreses de Mediació d’Assegurances que aquest any ha arribat a la seva vuitena edició. El curs que s’imparteix en dos anys lectius es realitza conjuntament amb el centre d’estudis CECAS i la Universitat Abat Oliba CEU. Aquest curs atorga als seus alumnes una doble titulació oficial: el títol de Màster i el certificat de capacitació del Grup A per poder exercir com a corredor o agent vinculat.

Finalment cal destacar el curs de capacitació per a la obtenció de la Certificació Acreditativa Grup A en la seva vessant a distància o semipresencial, realitzat a la seu del Col·legi i que des de fa molts anys ha representat una via natural d’accés a la professió i al Col·legi.

Us convidem a saber més sobre les nostres activitats visitant la nostra agenda

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223