Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Benvinguda

Benvolgut/da amic/amiga,

En nom de tots els que formem part de la família del Col·legi de Mediadors d'assegurances de Barcelona vull donar-te la benvinguda a la nostra institució a través d'aquesta web i agrair-te el teu interès per voler conèixer-la millor.

Les portes del Col·legi estan obertes per a tots els professionals del sector assegurador i, en general, per a tots els ciutadans que tinguin interès o curiositat per aquesta activitat i la seva indiscutible funció social. El Col·legi és la casa de tots els professionals, agents i corredors, que es dediquen a la distribució d'assegurances.

El Col·legi treballa per contribuir a la professionalització dels mediadors i els agents fent una aposta decidida i amplia per la formació, que s'articula a través de la Fundació Auditorium, creada pel Col·legi per garantir la transferència dels recursos que es destinen a la formació. Tots els anys ens desenvolupen prop d'un centenar d'activitats, cursos i debats que persegueixen ampliar els coneixements dels mediadors d'assegurances professionals.

En aquest sentit, el Col·legi conjuntament amb el CECAS i la Universitat Abat Oliva convoca el Màster universitari en Gestió d'empreses de Mediació d'assegurances. Una iniciativa pionera dintre del sector assegurador que evidencia el nostre compromís amb la formació de qualitat.

Analitzar les tendències de futur i compartir la informació amb els col·legiats és una altra de les tasques que assumim des del Col·legi. El fenomen insurtech està oferint una nova perspectiva al món assegurador, en el context d'una societat en continu procés de canvi. Els mediadors hem de ser capaços d'interpretar correctament les tendències per continuar mantenint una posició de lideratge en la distribució asseguradora.

La importància de la col·legiació és determinant per a la defensa dels interessos com a col·lectiu professional i també per donar a conèixer la funció social de la figura del mediador d'assegurances professional i el valor diferencial que aportem a la societat. El Col·legi té assignada per llei la representació de la mediació asseguradora. La nostra força i capacitat d'influència està estretament lligada amb la quantitat de col·legiats que formen part de la institució.

És per això que animo a tots els agents i corredors que encara no hagin fet aquest pas que s'acostin al Col·legi, que coneguin la tasca que es fa des de la institució i els serveis que s'ofereixen als col·legiats. No us demano que feu un acte de fe, sinó que prengueu la millor decisió. El compromís de tots ens ajudarà a créixer individualment i també com a col·lectiu professional.

El Col·legi és patrimoni de tots. Us hi esperem.

Cordialment,

Francesc Santasusana
President

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223