Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de NoticiasLinkedInWhatsapp

Un vídeo del Col·legi aclareix als assegurats la cobertura de pèrdua de beneficis de les pòlisses de comerç

El contingut aborda des d'un punt de vist assegurador una qüestió que està generant moltes consultes i expectatives entre els propietaris de comerços, bars i restaurants

El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona ha elaborat un vídeo divulgatiu dirigit als propietaris de comerços, bars i restaurants en el qual s'explica el funcionament de la clàusula d'indemnització per pèrdua de beneficis o tancament temporal del negoci. L'assessor jurídic del Col·legi, el Dr. Josep Lluís Fernández, aclareix que “normalment i, avui dia, en el mercat espanyol només quan la paralització de l'activitat deriva d'un incendi, un robatori o una inundació, estarà cobert per la pòlissa”.

Llegeix més:Un vídeo del Col·legi aclareix als assegurats la cobertura de pèrdua de beneficis de les pòlisses...

El Govern redueix un 40% l'exigència formativa inicial dels mediadors

La mesura s'estén a tots els professionals que intervenen en la distribució d'assegurances i inclou unes hores de formació contínua anual per a poder exercir

"La decisió del Govern de reduir un 40% les hores de formació necessàries per a exercir com a mediador d'assegurances al mateix temps que exigeix més protecció als drets del client, és una incongruència i no és un requisit ni de la Unió Europea ni del mercat espanyol", així ho afirmen des del Consejo General de Mediadors després de l'anàlisi realitzada al text legislatiu del Reial decret sobre formació publicat ahir en el BOE.

Llegeix més:El Govern redueix un 40% l'exigència formativa inicial dels mediadors

Què aporta l'assegurança de decessos?

Aquest és una assegurança clàssica, molt ben valorat i que no deixa d'ampliar les seves cobertures

Siguem sincers aquest és una assegurança de la que a ningú li agrada parlar. Tot i això, es tracta d'un producte molt ben valorat i que ens ofereix una cobertura davant un risc inevitable. A més, és una pòlissa que està present en la majoria de les famílies. Les estadístiques assenyalen que gairebé un 50% de la població és titular d'una assegurança de decessos.

Llegeix més:Què aporta l'assegurança de decessos?

5 llibres imprescindibles per a desenvolupar un negoci

Recomanacions per al dia de Sant Jordi d'obres sobre organització, estratègia, innovació i altres conceptes d'interès per a assumir responsabilitats en l'empresa

Sant Jordi és una excusa perfecta per a reprendre el saludable hàbit de comprar llibres de tota mena. En el dia del llibre i de la rosa recomanem diversos títols que contribueixen a ajudar-nos a desenvolupar amb èxit les responsabilitats empresarials.

Llegeix més:5 llibres imprescindibles per a desenvolupar un negoci

Protecció legal per a les empreses #WebinarsMediadors

DAS Seguros revelarà les claus del seu producte per a pimes i autònoms en el webinar gratuït del dimecres 28 d’abril

La Fundació Auditorium i el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona et conviden al webinar de DAS Seguros per donar-te a conèixer l'assegurança de Protecció Legal, pensada per a la petita Empresa i els autònoms. Aquesta sessió  està prevista pel dimecres 28 d’abril a les 10.00 hores.

Llegeix més:Protecció legal per a les empreses #WebinarsMediadors

Per què ens costa tant acceptar els canvis

Canviar per avançar, per continuar o per evolucionar és una necessitat en l'entorn professional

 

Una de les realitats de qualsevol empresa, i de la vida en general, és que el canvi és permanent. Canviar per avançar, per continuar o per evolucionar és una necessitat que es presenta i a la qual cal fer cas perquè si no el risc pot suposar el tancament. Hi ha diversos exemples molt coneguts de reeixides companyies, fins i tot tecnològiques, que van ser capdavanteres en el seu moment, no tan llunyà, i avui amb prou feines ens venen a la memòria encara que no hagin desaparegut. Pensem en Nokia, per exemple, per confirmar que continua en actiu molts han de fer la consulta a internet.

Llegeix més:Per què ens costa tant acceptar els canvis

Com tombar el mite que el mediador encareix l'assegurança

Les dades avalen que contractar les assegurances a través d'altres canals, especialment la banca, resulta més car per a l'assegurat

Els mediadors disposem d'arguments sòlids per a demostrar que la nostra intervenció no suposa al consumidor pagar més diners que si utilitza altres canals. Li podem garantir a més que amb el nostre assessorament contractarà l'assegurança que més s'ajusta a les seves necessitats. Com podem convèncer?

Llegeix més:Com tombar el mite que el mediador encareix l'assegurança

Com estimular el treball en equip

És important tenir ben definit el disseny dels processos interns dins de l'empresa perquè hi hagi una bona coordinació interdepartamental

Saber treballar en equip és un must en les empreses. La capacitat de treball en equip és inclosa entre els requisits dels departaments de recursos humans i de les empreses de selecció. Dins de les teories de gestió organitzacional s'entén l'empresa com un sistema en què tot ha de funcionar en funció de les tasques i missions de cada departament i integrant de la mateixa.

Llegeix més:Com estimular el treball en equip

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223