Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

El Lloyd's rep als premiats per el millor treball del Màster

Els guardonats per el millor treball del Màster en Gestió d'empreses de Mediació d'Assegurances van visitar la seu londinenca de Lloyd's.

Pau Tusell, Albert Gerrer i Juan Carlos Díaz es van desplaçar a Londres a principis d'aquest passar mes de gener per gaudir del seu guardó. Ells van ser els autors del treball final seleccionat i premiat com al millor entre tots els presentats per els alumnes del Màster en Gestió d'Empreses de Mediació d'assegurances de la promoció 2016-2018. L'entrega oficial es va realitzar recordem, durant l'última setmana Mundial de l'Agent i Corredor d'Assegurances  del Col·legi de Barcelona, celebrada a l'octubre de l'any passat. El guardó consistia en un viatge a Londres en un viatge a Londres per realitzar una visita guiada per la seu de Lloyd's en la city.El seu guia i acompanyant d'expedició en aquesta visita al mercat assegurador va ser Juan Arsuaga, CEO i president de Lloyd's Iberia. Allà, a més de visitar les espectaculars instal·lacions, els alumnes també van poder reunir-se amb responsables de diversos sindicats i brokers vinculats a Lloyd's, com ARGO i Beazley.

TREBALL DE FINAL DEL MÀSTER

Els alumnes del Màster comencen a desenvolupar el seu Treball Final de Màster (TFM) al iniciar el mòdul Gestió empresarial.

El TFM és, segons explica Carlos Solís, coordinador del Màster, una de les activitats d'aprenentatge més importants del programa. Gràcies a ell, l'alumne por aprofundir en l'estudi d'un tema del seu interès i, a la vegada. Els permet desenvolupar competències i habilitats fonamentals, com la capacitat de planificar un procés, resoldre problemes, analitzar i interpretar resultats o defendre propostes mitjançant una comunicació eficient, entre altres. El treball en si consisteix en la planificació, realització, presentació i defensa d'un projecte d'investigació sobre un àrea específica de Marketing. La seva finalitat és proporcionar l'aplicació efectiva de les habilitats i els coneixements adquirits en les altres matèries del Màster, així com facilitar el desenvolupament de competències rellevants relacionades i del mateix interès per el seu desenvolupament de competències rellevants relacionades i del mateix interès per el seu desenvolupament professional. El TFM pot ser tant un projecte d'investigació teòrica com aplicada encara que, sigui quina sigui l'opció escollida, ha de mantenir l'estructura d'un treball científic i versar sobre qualsevol de les matèries estudiades en el Màster.

Per assegurar el correcte plantejament i progrés del treball, aquest es desenvolupa sota la direcció d'un tutor/a, en que la seva funció és orientar i ajudar a l'alumne en cada una de les fases de la realització del mateix.

Mediario 210

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223