Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

El Col·legi reforçarà la formació en Vida a través d'un acord amb Mapfre.

El president del Col·legi de Barcelona, Lluís Ferrer, i el director general territorial de Mapfre Catalunya, Ricardo Garzó, van ratificar el conveni de col·laboració.

El passat 14 de desembre, el Col·legi va signar un acord de col·laboració amb Mapfre, a través del que la companyia recolzarà a la Fundació Auditorium del Col·legi en la seva tasca formativa dels mediadors col·legiats. En aquest cas, l'objectiu principal del conveni és el de millorar la formació en el ram Vida, un àmbit ple d'oportunitats per aquests prfoessionals.

Lluís Ferrer, president del Col·legi, i Ricardo Garzó, director general territorial de Mapfre a Catalunya, van ser els encarregats de ratificar el conveni. A l'acte també va assistir el responsable de Relacions Institucionals i Desenvolupament de Xarxes de l'asseguradora, Sergio Sánchez i la gerent col·legial, Sandra Serra.

FORMACIÓ EN VIDA

Aquest acord formatiu optimitzarà el coneixement dels mediadors en els productes d'inversió, propis del ram Vida, com les assegurances Vida-risc o els de planificació de la jubilació. A més, la dilatada experiència de Mapfre en formació garanteix la qualitat acadèmica i una contribució a l'avanç del sector en aquest àmbit. En paraules de Ferrer: "aquest acord suposa per el Col·legi un orgull i satisfacció molt gran. Per a nosaltres és un honor que Mapfre, la companyia líder del mercat espanyol, col·labori amb nosaltres i ens ajudi en els processos de formació. A més estic segur que aquest programa serà un èxit".

Per la seva part, Garzó va remarcar la importància d'aquest tipus de cursos: "el ram de Vida té les seves pròpies característiques i exigeix el coneixement de determinats conceptes tècnics per poder assessorar adequadament. Per això, la formació en els productes de Vida es tan important". En referència al que aporta aquest cicle va afegir: "l'assessorament professional i personal a cada un dels clients és el principal valor que qualsevol mediador pot oferir i precisament, la formació és el vehicle que els permet donar aquest valor afegit".

UNA ASSIGNATURA PENDENT

Ferrer també va mencionar que el ram de Vida és una mica l'assignatura pendent del sector assegurador i, especialment, de la mediació. Però, va destacar que és un sector en el que es pot aportar un valor afegit molt important al nostre client, que ho pot notar d'una manera molt clara. En la seva opinió, formar-se en aquest àmbit es bàsic, sobre tot, tenint en compte com estan canviant les costums dels clients i de la societat en general.

Pel que fa als continguts d'aquest cicle formatiu, Garzó va comentar que a través d'un enfocament participatiu i orientat a facilitar la comercialització, els assistents coneixeran en detall tot el vinculat amb l'estalvi a llarg termini i altres conceptes més transversals com la fiscalitat aplicable i el funcionament del sistema públic de pensions.

Si volen ampliar la informació d'aquest cicle formatiu, es poden posar en contacte amb el col·legi.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223