Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

El Sant Jordi Club acollirà la Setmana Mundial 2019 el proper 29 d’octubre

La trobada anual del Col·legi de Barcelona s’ubicarà aquest any en aquesta sala construïda per les olimpíades del 92 i que ha acollit esdeveniments únics.

La Setmana Mundial de l’Agent i el Corredor d’Assegurances del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona es celebrarà aquest any el dia 29 d’octubre al Sant Jordi Club. Així, la 45a edició de la celebració anual dels mediadors barcelonesos es desplaça fins un altre escenari d’excepció de la capital catalana, en aquesta ocasió, vinculat a un dels moments històrics de la ciutat: les olimpíades de 1992.

UN ESPAI OLÍMPIC

El Sant Jordi Club va ser inaugurat oficialment el 21 de setembre de 1990. I, dins del conjunt que forma juntament amb el Palau Sant Jordi, ha estat considerat des de la seva construcció una autèntica joia arquitectònica, destacada per el seu disseny espectacular i per les seves prestacions tecnològiques.

Després de la celebració de les més que reeixides olimpíades, el repte per a tots dos espais va ser el de mantenir-se com una instal·lació de referència en la celebració d’actes multitudinaris, desafiament que ha complert amb escreix.

Actualment, el seu posicionament com espai de referència a nivell internacional es manté gràcies a la seva gran capacitat (disposa d’un aforament màxim de 4620 espectadors), versatilitat i instal·lacions, el que ha permès la celebració d’esdeveniments de la més diversa índole.

Així, per exemple, ha acollit tant competicions esportives de primer nivell, com concerts dins de les gires dels millors artistes d’àmbit nacional i internacional. Però no només això, també ja estat capaç d’adaptar-se per desenvolupar family shows espectaculars, fires temàtiques i diferents esdeveniments d’índole empresarial vinculats a importants companyies.

IMPORTANTS ESCENARIS

El Sant Jordi Club ve a unir-se així als diferents escenaris escollits per el Col·legi de com seu para la seva festa anual.

Al 2018, la Setmana Mundial es va ubicar en el Centre de Convencions Internacional deBarcelona –CCIB- , mentre que al 2017 el marc escollit va ser el Poble Espanyol. Son només els més recents d’una sèrie d’importants edificis, tots ells emblemàtics per la ciutat, que han acollit la celebració anual del Col·legi. Com oblidar, igualment, la celebració realitzada al Palau de la Música, a l’Auditori, a les Drassanes Reials, al “Palau de la Generalitat” o el mateix “Camp Nou” del F.C.Barcelona, per citar alguns dels més destacats.

SOBRE EL PROGRAMA

En propers números de Mediario podrem avançar més dades sobre la celebració del Col·legi i sobre les diverses parts del programa.

De moment, cal explicar que l’estructura de l’acte serà similar a la d’altres ocasions, incloent una part professional i un altre de caràcter més lúdic, en la que es farà entrega, com ja es habitual, dels premis del Col·legi i els reconeixement al col·legiats de mèrit.

Mediario 212

Foto: Imatges d’alguns esdeveniments celebrats en els últims anys al Sant Jordi Club, que donen  bona mesura de les seves instal·lacions i la seva versatilitat.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223

Per subscriure’s i rebre les nostres notícies introdueixi les seves dades
Avís Legal