Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona i AXA segellen un acord de col•laboració.

El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona i AXA han signat un acord de col·laboració que reforçarà el desenvolupament de l’activitat comercial entre les dues institucions.

Amb aquesta firma l’asseguradora mostra el seu interès en treballar juntament amb el Col·legi, amb l’objectiu de fomentar i posar en valor la figura dels professionals de la mediació. L’acord contempla la participació d’AXA en diferents accions de formació així com en actes organitzats pel Col·legi

El president del Col·legi Lluís Ferrer i Josep Armar, Director Territorial Est d’AXA, van rubricar la signatura, que es va celebrar a les instal·lacions del Col·legi.

Per a Armas, director de la Territorial Est d’AXA “l’acord reflecteix el compromís d’AXA amb els Mediadors de Barcelona”, destacant “la importància dels mediadors com canal prioritari de distribució. Axa aposta per la mediació professional i aquest acord reforça la nostra estratègia basada en l’estabilitat, competitivitat i servei”.

Per la seva part, el President del Col·legi, Lluís Ferrer, va afirmar “aquest acord amb AXA es motiu de satisfacció per tots els que formem part del Col·legi de Barcelona. L’aposta d’AXA per agents i corredors es ferma, una cosa que valorem enormement”.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223