Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Comunicat conjunt dels Presidents

Amb motiu del relleu a la Comissió Permanent i a la Junta de Govern del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona, Lluís Ferrer, que deixa la presidència avui dia 30 de maig, i Francesc Santasusana, que el substitueix en el càrrec, s’adrecen a tots el col·legiats en aquest comunicat conjunt. 

Benvolguts col·legiats i col·legiades:

En el moment de deixar la presidència del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona després de 14 anys, vull expressar-vos el meu agraïment de tot cor pel suport que sempre heu donat a totes les iniciatives plantejades des de la institució. Aquest escalf dóna sentit a la institució i la projecta cap al futur.

El Col·legi ens representa a tots, oferint assessoraments professionals i formació, però també defensant els interessos de la mediació asseguradora davant del conjunt del sector, les Administracions Públiques i la societat. Una tasca que ens reforça a tots en l’exercici de la nostre activitat professional.

La força del Col·legi rau en els col·legiats. Vull fer una crida a tots per tal que mantingueu el vostre compromís amb la institució i ajudeu a la nova Comissió Permanent per acostar el Col·legi a molts dels nostres companys que avui encara no en formen part.

Estic plenament convençut que el president Francesc Santasusana i el seu equip recolliran el llegat dels més de 80 anys d’història del Col·legi i ens conduiran amb encert i solvència cap a un futur cada cop més exigent i alhora apassionant. Us prego que tots col·laborem plegats per assolir l’objectiu d’una mediació asseguradora forta, respectada i reconeguda.

Moltes gràcies

Lluís Ferrer i Gaya

 

Benvolguts col·legiats i col·legiades:

Avui, un grup de companys i companyes entusiastes i amb moltes ganes de fer Col·legi, iniciem una nova etapa. Ens sentim els orgullosos hereus dels que ens han precedit. Afrontem el repte de gestionar el seu llegat i lluitarem per engrandir i enfortir la institució amb la voluntat de ser útils a agents i corredors.

Treballarem per tal que el Col·legi sigui, ara més que mai, la casa de tots els mediadors d’assegurances de les comarques barcelonines. Un espai que volem que sentiu vostre. Potenciarem l’oferta de formació i serveis, que són les eines que tenim per fer front a un entorn cada cop més exigent.

M’afegeixo convençut a la crida del Lluís Ferrer per tal demanar-vos a tots que col·laboreu en la tasca de donar a conèixer la nostre institució entre els companys que no són col·legiats. El futur del Col·legi i la seva força depèn, en bona part, que siguem més col·legiats.

Al llarg de les pròximes setmanes i mesos, tindrem l’oportunitat de mostrar-vos algunes de les iniciatives que des del nou equip de govern posarem en marxa. Ara us confesso que estic emocionat i sento una gran responsabilitat per rellevar a un gran president, en Lluís Ferrer. Amic i tot un referent professional a qui vull reconèixer i agrair la seva tasca de tants i tants anys. Seguirem fent un pas endavant.

Moltes gràcies

Francesc Santasusana i Riera

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223