Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

La Càtedra Icea-UB premia la tasca del Col·legi

Francesc Santasusana president del Col·legi, va rebre el premi "Gracias" que atorga la Càtedra ICEA - Universitat de Barcelona (UB) d'Assegurances i fons de pensions. El jurat d'aquest guardó va destacar el paper de la institució en la defensa dels drets de la mediació asseguradora i en la formació dels professionals. L'entrega del premi va tenir lloc en el marc de la cinquena edició de la jornada "Worksop on Pensions and Insurance" que es va celebrar a l'aula magna de la facultat d'Economia i empresa de la UB.

Santasusana va agrair la concessió del premi i va destacar la importància de la relació entre el món acadèmic universitari i l'empresa privada. En aquest sentit, el president va posar en valor la rellevància que el Col·legi concedeix a la formació "amb el que estem absolutament compromesos des de fa molts anys".

D'altra banda, Santasusana va explicar que "des del Col·legi seguim amb molt interès els canvis tecnològics que estan transformant el nostre sector". Per poder fer un anàlisis correcte de totes les tendències "és molt important estar atents als punts de vista i les idees que es generen en l'entorn de la universitat". El president va expressar el seu absolut convenciment que "els mediadors sabrem adaptar-nos a tots aquests canvis i seguir sent rellevants".

La Càtedra ICEA - Universitat de Barcelona també va reconèixer amb un altre guardó al Col·legi d'Actuaris de Catalunya.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223