Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Clínicum renova el seu Compromís amb la festa infantil de Nadal del Col·legi.

 

L’any passat, per primera vegada, es van esgotar les places per assistir a aquest esdeveniment que ja és una tradició.

Clinicum i el Col·legi de Mediadors d’Assegruances de Barcelona van signar el passat dimarts la renovació de l’acord per el que la companyia especialitzada en assegurances de salut serà un any més la patrocinadora de la gesta infantil de Nadal que organitza el Col·legi. L’edició d’aquest any es celebrarà en la seu col·legial el proper dia 3 de gener, a les 17:00 hores.

Francisco Salvador, responsable del canal de corredoria de Clinicum, i Francesc Santasuana, president del Col·legi, van ser els encarregats de ratificar l’acord. Salvador va destacar que “és una satisfacció per la nostra companyia recolzar, un any més, una iniciativa que reuneix als nens i a les seves famílies en un ambient que és casi màgic”. Per la seva part, Santasusana va expressar el seu agraïment a Clínicum per el “seu compromís amb un esdeveniment diferent a tots els que organitzem al llarg de l’any i que és entranyable i inspirador”.

Èxit de convocatòria

Les previsions apunten a que la pròxima edició tornarà a ser un èxit rotund d’assistència. Al 2019, per primera vegada, es van cobrir totes les places disponibles. Es tracte d’un acte consolidat en el calendari del Col·legi en que els nen i les seves famílies són les protagonistes.

Un any més, acudirà a la festa un emissari dels Reis Mags que, en nom dels seus màgiques majestats, recull les cartes de tots els nens assistents. Però la tarda estarà plena de sorpreses i propostes participatives perquè els nens -i els no tan nens- gaudeixin d'una jornada inoblidable.

Foto: Francisco Salvador, responsable del canal de corredories de Clínicum, i Francesc Santasusana, president del Col·legi, en l’acte de la firma de l’acord de patrocini.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223