Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Festival de talent en el concurs de dibuix que organitza el Col·legi per Nadal.

La iniciativa va comptar, un any més, amb el recolzament de FIATC Seguros.

El talent i la il·lusió dels més petits de la casa van tornar a donar-se cita en el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona amb motiu d’una nova edició del Concurs de dibuix que va comptar de nou amb el patrocini de FIATC Seguros. El passat 2 de gener es va donar a conèixer la decisió del jurat, que cada any té un paper més difícil davant la qualitat i la quantitat de dibuixos que participen al certamen.

La guanyadora d’aquest any va der DAnielle Jocabed Moreno Soler, de 5 anys, amb una obra titulada “Dibuix de Nadal”, en la que la petita artista ens mostra que signifiquen aquestes festes per ella. Tot i la seva curta edat, el jurat va apreciar la imaginació de Danielle i la seva habilitat.

Alícia Benítez Garciapons, de 10 anys, va ser guardonada amb els segon premi del concurs per el dibuix “El Naixement del nen Jesús”. Alícia representa en la seva obra una imatge tradicional del Nadal, però amb la particular visió d’aquesta jove artista.

El tercer premi va ser per el dibuix de “Felicitació de Nadal” obra de la artista de 9 anys Lucía Rodríguez-Ferrera Ponce. Una peça colorista que demostra la passió per el dibuix de Lucía.

A l’acte, en representació de FIATC Seguros, van assistir Joan Gispert i Emilio Buendía, Gerents Comercials d’aquesta companyia asseguradora. Gispert va assegurar que “és un plaer col·laborar amb el Col·legi en una iniciativa com aquesta que implica a les families dels mediadors i en el que els nens són protagonistes. Per la seva part, Buendía va explicar que “estimular la creativitat i les capacitats artístiques dels més petits és una bonica manera de contribuir a un futur millor”.

Francesc Santasusana, president del Col·legi, va felicitar “a tots els participants del concurs de dibuix per el seu esforç i per regalar-nos una mica del seu talent, i de manera molt especial a les tres premiades”. Santasusana també va expressar, en nom del Col·legi, el seu agraïment a “FIATC Seguros” per recolzar-nos en una iniciativa tan especial per a tots els col·legiats com el concurs de dibuix”.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223