Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Francesc Santasusana: “un mediador professional ajuda al client a gestionar de manera ràpida i àgil la seva reclamació”

L’edició digital de ‘La Vanguardia’ publica avui un contingut al voltant de quines són les passes que han de seguir els damnificats pel temporal ‘Glòria’ per tal de cobrar les seves assegurances. Francesc Santasusana, president del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona, és una de les fonts consultades per l’autor de la peça informativa. En les seves declaracions, Santasusana explica el paper rellevant d’agents i corredors tant en el moment del sinistre com en el de la contractació de la pòlissa.

El president del Col·legi assegura que l’allau de reclamacions pot arribar a desbordar al Consorci de Compensació d’Assegurances. En aquest sentit, “l’experiència d’un mediador professional pot ajudar al client a gestionar de manera ràpida i àgil la seva reclamació”.

Santasusana afirma que “les pòlisses han d’adaptar-se a les característiques particulars de cada client”. En casos d’inundacions, per exemple, no té el mateix risc tenir una casa o un comerç a prop de platges, rius o zones inundables que a altres espais més allunyats.

El president del Col·legi explica que el creixement de nous canals de comercialització allunyats d’agents i corredors professionals ha facilitat la distribució d’assegurances, però “de vegades el client s’enduu sorpreses desagradables quan es produeix un sinistre”.

Des del Col·legi de Mediadors de Barcelona es recomana a empreses i particulars que contractin les seves assegurances a través d’agents i corredors que podran oferir-los pòlisses personalitzades i adaptades a les seves necessitats “i garantir la seva lluita per cobrar el 100% del valor assegurat en cas de sinistre”, conclou el president.

Pots consultar aquí aquest contingut publicat a ‘La Vanguardia’

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223