Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

Beazley signa un acord de col·laboració amb la Fundació Auditorium del Col·legi de Barcelona

La companyia de línies especialitzades va obrir la seva primera oficina a Espanya a l'abril del 2017.

Beazley Insurance s’afegeix a les companyies asseguradores que mantenen un acord de col·laboració amb la Fundació Auditorium del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona. Lorena Segovia, responsable de l'oficina de Beazley Espanya, i Francesc Santasusana, president del Col·legi i de la Fundació Auditorium, van ratificar l'acord pel qual l'asseguradora donarà suport a activitats de formació dels mediadors barcelonins.

Segòvia va explicar que “estem encantats de poder col·laborar en la tasca en favor de la mediació que es desenvolupa des del Col·legi i la Fundació Auditorium”. La responsable de Beazley en el mercat espanyol va afirmar que “la formació és una garantia de desenvolupament professional dels mediadors i el nostre compromís en aquest punt és total”.

A l'acte de la signatura, que es va celebrar en la seu del Col·legi, també va assistir Francisco Alcaide, Subscriptor de Línies especialitzades, que va recordar l'estreta vinculació entre Beazley i els corredors. Alcaide va destacar que la companyia analitza el mercat amb l'objectiu d'identificar “els segments en els quals la nostra visió d'especialistes sigui més beneficiosa per als corredors i els seus clients”. Beazley España pertany al Grup Beazley que opera a Europa, els Estats Units, el Canadà, Llatinoamèrica i Àsia.

Francesc Santasusana va agrair a l'asseguradora “el seu compromís amb les activitats que desenvolupem des de la Fundació Auditorium i el Col·legi”. El president va manifestar que “ens sentim molt orgullosos que cada vegada més companyies vulguin donar suport a la nostra feina en favor de la mediació”. Col·legi va assegurar que aquest tipus d'acords “són un reforç a les iniciatives del Col·legi, però també una aposta decidida pel futur dels professionals de la mediació asseguradora”.

 

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223