Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

El Col·legi, protagonista en els mitjans de comunicació

La premsa generalista es dirigeix al Col·legi per a obtenir informació i assessoria sobre el paper de l'assegurança en els danys causats pel temporal ‘Glòria’

‘La Vanguardia’, Cuatro, RNE i TV3 són alguns dels mitjans de comunicació que s'han dirigit al Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona per a obtenir informació sobre el paper de l'assegurança en la gestió dels danys causats pel temporal ‘Glòria’. Mai amb anterioritat mitjans generalistes de gran audiència i prestigi com els esmentats havien mostrat tant interès per conèixer el punt de vista i l'opinió dels mediadors d'assegurances en una situació com la que es va viure fa uns dies en el litoral mediterrani.

Des del Col·legi s'ha proporcionat tota la informació disponible, al mateix temps que s'ha difós un missatge de valor sobre el paper del mediador d'assegurances en el correcte assessorament a l'hora d'avaluar les necessitats de cada client i contractar una pòlissa, com en el suport que s'ofereix a l'assegurat en el moment del sinistre, especialment en circumstàncies com les que ha generat aquest temporal.

El paper del Consorci de Compensació d'Assegurances també ha estat motiu d'interès per part dels mitjans, així com els tràmits a realitzar per a sol·licitar el pagament per danys extraordinaris. En aquest sentit, s'ha traslladat a l'opinió pública que el Consorci només cobreix els béns assegurats i s'ha insistit en la importància de comptar amb l'assessorament d'un mediador per a evitar els casos d’infrasseguramet.

Francesc Santasusana, president del Col·legi, va participar el passat 22 de gener en el magazín ‘Cuatro al día’, que s'emet en Cuatro TV a la tarda, per a explicar com el segur respon davant situacions dramàtiques com les generades per ‘Glòria’. En els pròxims dies, està prevista la presència de portaveus del Col·legi en altres mitjans per a continuar traslladant a la societat el paper dels mediadors d'assegurances i la seva importància en l'assegurament.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223