Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

10 compromisos Zurich

Benvolguts Col·legiats i professionals del Sector,

Els informem que Zurich Seguros ha donat a conèixer avui el seus "10 comopromisos Zurich" dirigits a la mediació i amb el propòsit de donar resposta a la situació generada per la pandèmia del coronavirus. Directius de l'asseguradora i la Comissió Permanent del Col·legi, encapçalada per el president Francesc Santasusana, han mantingut avui una reunió per videoconferència en la que els representants de la companyia han explicat aquesat iniciativa.

Aquest primer bloc de mesures per Zurich pretén, per exemple, flixibilitzar les exigències econòmiques ampliant a 90 dies el termini de pagament des de l'emisió del rebut, donar facilitats per el fraccionament sense recàrrecs de les assegurances de comerços i pimes o la creació d'un equip especial per agilitzar les indemnitzacions. Una altra línia de mesures, van destinades a garantir que els clients amb una assegurança de vida risc estiguin cobertes en cas de Covid-19, deixant sense efecte la exclusió per pandèmia.

Els compromisos també fan referència a la videoperitació i al recolzament de les vies de comunicació amb la companyia, entre altres mesures. Aquesta es la llista completa dels compromisos de Zurich Seguros:

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223