Síguenos en Twitter Síguenos en Facebook Canal de vídeos de Noticias

La iniciativa sobre el tractament de dades dels clients dels corredors compta ja amb 33 asseguradores adherides

Es tracta d'un guia, pactada entre UNESPA i la mediació, que determina un conjunt de bones pràctiques per protegir als corredors i als seus clients en el tractament de dades per part de les companyies.

Un total de 33 companyies s'han adherit al document pactat per UNESPA i quatre organitzacions de la mediació (ADECOSE, AUNNA, Consejo General i FECOR) per regular la cessió de dades dels clients dels corredors a les asseguradores. En poques setmanes, la Guia de bones pràctiques, que és com la patronal ha estructurat l'acord, ha generat una àmplia acceptació entre les asseguradores i tot apunta al fet que en les pròximes setmanes la llista d'entitats.

Des d’ADECOSE s'apunta, en un comunicat dirigit als seus socis, que “el text no és el 100% del que ens hagués agradat, però és un gran primer pas”. L'associació considera que aquest text haurà de servir com a base per futurs “acords individuals amb les asseguradores”. En la missiva, ADECOSE destaca la importància “de la unió de les quatre organitzacions” de la mediació.

El document vigent proporciona un marc de confiança entre companyies i corredors. Un pacte pel qual les companyies es comprometen a preservar els drets dels corredors a l'hora de gestionar les dades dels seus clients.

Entitats col·laboradores

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona

Passeig de Sant Joan, 33.

08010 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 932153223